Akromion i Bizovačke toplice udružili snage

Autor: Marija Crnjak , 10. rujan 2018. u 22:00
Nikola Čičak, ravnatelj Akromiona/D. Puklavec/PIXSELL

Dvije privatne zdravstvene ustanove pacijentima će osigurati kompletnu medicinsku uslugu, od pregleda do terapije.

Otvaranjem ortopedske ambulante Akromion u Bizovačkim toplicama krajem rujna kreće suradnja Lječilišta Bizovačke toplice u vlasništvu Jake Andabaka te Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion. 

"Kombiniranjem usluga Lječilišta, od rehabilitacije i fizikalne terapije, liječenja oboljenja i ozljeda mišićno-koštanoga sustava, ortopedskih i posttraumatskih stanja, reumatskih bolesti, te specijalističkih usluga ortopeda Akromiona, našim pacijentima maksimalno olakšavamo oporavak kroz dostupnost vrhunskih stručnjaka tijekom cijelog liječenja", izjavila je Sandra Mihaljević, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice. 

Pacijenti će proces ozdravljenja, nakon operacije u Specijalnoj bolnici Akromion u Krapinskim toplicama, nastaviti na rehabilitaciji u Lječilištu Bizovačke toplice. U ambulanti ih očekuju tri liječnika specijalista fizijatrije i  23 terapeuta.

"S obzirom na njihov broj i na uvjete koje pacijenti imaju u novoj zgradi lječilišta, koja je trenutno najmoderniji objekt bolničkog smještaja u Hrvatskoj, svakom je pacijentu omogućen individualan i integriran pristup. Između ostalog, za pacijente Lječilišta osmišljen je, prvi put u Hrvatskoj i program preoperativne rehabilitacije kojim ih se priprema na što bržu i na što kvalitetniju rehabilitaciju nakon operativnih zahvata", stoji u zajedničkoj objavi.

"Ovom značajnom suradnjom pacijentima ćemo osigurati kompletnu medicinsku uslugu, od pregleda, pripreme za operaciju i same operacije, do rehabilitacije uz nadzor fizioterapeuta i ortopeda. Cilj nam je objedinjavanjem timova stručnjaka Lječilišta Bizovačke toplice i Akromiona, na vrlo visokoj razini i u punom komforu, pacijentima  pružiti najkvalitetniju medicinsku uslugu", ističe profesor Nikola Čičak, ravnatelj Akromiona. 

Komentirajte prvi

New Report

Close