Ako ste u potrazi posla, pogledajte ponudu za ovaj tjedan: Zapošljavaju CCC, Pepco, LPP, Pliva, Metro

Autor: Poslovni.hr , 26. prosinac 2018. u 13:35
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

CCC traži 2 osobe za posao računovođe. Knjiženje, financijsko vođenje robno materijalnog knjigovodstva i obračun amortizacije samo su neki od zadataka ovog radnog mjesta. Kandidat mora imati ekonomsko obrazovanje (SSS), najmanje 10 godina radnog iskustva te točnost i preciznost u radu. Brza prijava.

Pepco zapošljava Asistenta odjela upravljanja nekretninama s mjestom rada u gradu Zagrebu. Neke od dužnosti su koordinacija procesa potpisivanja ugovora o najmu kao i ostale obveze. Ako imaš radnog iskustva na sličnim pozicijama i okrenut si prema postizanju ciljeva, prijavi se ovdje.

Tvrtka koja se bavi uređenjem interijera kroz maloprodaju, veleprodaju i ugradnju cjelokupnog asortimana namještaja za različite namjene – poslovne prostore, hotele, institucije, privatne prostore i sl. Traže voditelja komercijalnih poslova u opremanju interijera. Traži se aktivno sudjelovanje u prodajnom procesu, sudjelovanje u izboru i nabavi robe za prodaju i opremanje. Početak rada je siječanj 2019.

Boxmark traži Suradnika u kontrolingu. Izrada planova i analiza, pružanje potpore Upravi, kalkulacije troškova i izrada proračuna samo su neki od zadataka. Tvrtka nudi redovita primanja i stimulacije, stručnu obuku i stručno usavršavanje, a ako ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Njemačka tvrtka MADRIA sa poslovnicom u Zagrebu traži osobu sa znanjem njemačkog jezika za poslove prodaje usluge, vođenje poslova i zapošljavanje radne snage u Austriji i Njemačkoj. Početna plaća je 5000 kuna plus stimulacije. Brza prijava.

Alu Flex Pack traži radnike na nekoliko različitih pozicija u tvrtki. U potrazi su za Koloristom u mix stanici, skladištarom, komercijalistom i stručnjakom zaštite na radu. Svi poslovi su u gradu Umagu, a opširnije o poslovima pročitajte na linkovima.

Tvrtka LPP je u otrazi za Store Managerom. Cijeli oglas pročitajte ovdje.

Tvrtka Pliva zapošljava na nekoliko pozicija u kompaniji. Traže višeg menadžera u nabavi, stručnjaka za farmakovigilanciju, analitičara, višeg stručnjaka za regulatorne poslove, viši menadžer IT enterprise track partner za proizvodnju, višeg specijalista za nabavu, višeg analitičara u globalnoj najavi, administrator za ljudske potencijale sa znanjem mađarskog jezika, računovođu. Ako ste zainteresirani za neke od ovih poslova, kliknite na linkove.

Metro traži Specijalista u ljudskim resursima veleprodajnih centara Rijeka, Pula i Poreč. Posao uključuje vođenje procesa zapošljavanja i uvođenja u posao novih zaposlenika, planiranje i vođenje brige o potrebnim edukacijama i razvoju zaposlenika te provođenje organizacijskih promjena. Potrebne su minimalno 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close