Ako danas trebate u šoping, pogledajte kako rade trgovine i centri

Autor: Poslovni.hr , 15. kolovoz 2019. u 10:08
Foto: Duško Jaramaz / Pixsell

Pevec neće raditi.

U povodu blagdana Velike Gospe koji se 15. kolovoza u Hrvatskoj slavi kao državni blagdan, mnoge su trgovine i šoping-centri izmijenili svoje radno vrijeme, no ima i onih koji rade redovito.

Sve Kauflandove trgovine u Zagrebu radit će do 21 sat. U drugim pak gradovima razlikuju se radna vremena.

Radno vrijeme Lidlovih trgovina također ovisi o lokaciji na kojoj se nalazi. Dok će većina trgovina na Jadranu raditi normalno, na kontinentu će radno vrijeme biti uglavnom skraćeno do 14 ili do 18 sati.

Interspar i Spar neće raditi na više lokacija u Zagrebu: CCO East i West te u šoping-centru Arena. U ostalim gradovima većina će raditi do 21 ili 22 sata iako će neki raditi i samo do 14. 

Pevec neće raditi.

Na blagdan Velike Gospe u Zagrebu od šoping-centara neće raditi Arena Centar, Avenue Mall, City Center one West, City Center one East, Green Gold, Importanne centar, King Cross Jankomir, Point Shopping Centar, Supernova i West Gate. Supernova neće raditi ni u Zadru, Slavonskom Brodu, Sisku, Karlovcu, Koprivnici, Slavonskom Brodu i Varaždinu, ali će zato raditi u Šibeniku prema redovnom radnom vremenu. Mall Osijek također neće raditi, kao niti City Colosseum Slavonski Brod, City Galleria Zadar, Joker Split te Lumini trgovački centar u Varaždinu. Konzum, Tommy i Plodine rade prema radnom vremenu za nedjelju.

Komentirajte prvi

New Report

Close