Agrokorove kompanije nude mogućnost zapošljavanja radnika: Imaju posebne pogodnosti za roditelje i studente

Autor: Poslovni.hr , 22. veljača 2019. u 11:42
Foto: promo

Zabilježen veliki interes potencijalnih zaposlenika za radna mjesta u Grupi Agrokor.

Agrokorovih šest kompanija – Konzum, Tisak, Roto, Velpro, Ledo i Jamnica sudjeluju na susretima poslodavaca i potencijalnih zaposlenika, koje pod nazivom „Biraj posao u trgovini“ po prvi put, upravo na inicijativu naših kompanija organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje. U sklopu ove manifestacije prijavio se veći broj poslodavaca koji će ponuditi mogućnost zapošljavanja radnika.

Prvi takav susret održan je nedavno u Zagrebu, u Regionalnom uredu HZZ-a. Nekoliko stotina kandidata pokazalo je veliki interes za zapošljavanje u različitim dijelovima Agrokorovog sustava, ispunili su prijavnice i realizirali preliminarne intervjue i razgovore. Agrokorove kompanije primarno su zainteresirane za nova zapošljavanja na radnim mjestima prodavač/ica, skladištar/ka, vozač/ica kamiona, vozač/ica dostavljač, mesar/ica te radnik/ca u proizvodnji u Zagrebu, Istri, Kvarneru i Dalmaciji.

Predstavnici ljudskih resursa Agrokorovih kompanija zainteresiranim kandidatima su predstavili različite mogućnosti zapošljavanja te sve ostale prednosti i pogodnosti rada u Grupi Agrokor. Između ostalog, posebno je istaknuto prilagodljivo radno vrijeme kao pogodnost koja je osobito zanimljiva roditeljima i studentima. Također, sukladno novim zakonskim odredbama, umirovljenicima se nudi zapošljavanje na pola radnog vremena.

Gordana Fabris, savjetnica za ljudske resurse izvanredne uprave tom je prilikom izjavila: „Ovakve manifestacije su sjajna prilika poslodavcima iz djelatnosti trgovine da se direktno predstave i upoznaju sa svojim potencijalnim zaposlenicima, iskomuniciraju im otvorena radna mjesta, pogodnosti i uvjete rada i to na nacionalnoj razini u svim većim hrvatskim gradovima. U kompanijama Grupe Agrokor kontinuirano radimo na unapređenju uvjeta rada i radnog okruženja. U proteklom periodu povećali smo plaće i sigurnost radnih mjesta velikom broju zaposlenika, unaprijedili uvjete rada i radno okruženje. Pritom nam je cilj da Agrokor bude ne samo najveći već i najpoželjniji poslodavac koji je zanimljiv potencijalnim zaposlenicima različitih profila i stručnih vještina.“

Ponudu poslodavaca koji sudjeluju u ovoj akciji HZZ-a zainteresirani potencijalni radnici će u idućih 10 dana moći provjeriti i u drugim gradovima diljem Hrvatske; 21. veljače u Narodnom učilištu Rijeka, 26. veljače u Regionalnom uredu HZZ-a u Osijeku te 28. veljače u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) u Splitu.

Komentirajte prvi

New Report

Close