8. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije

Autor: Poslovni.hr , 11. travanj 2016. u 16:10
Foto: Press

Sajam koji je izložbeno prodajnog karaktera održava se na ulazu u Nacionalni park Krka na površini od 1200 četvornih metara, a posjeti ga oko 20.000 posjetitelja.

Šibensko-kninska županija i Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije po osmi put organiziraju Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije u preljepom gradu Skradinu koji svake godine ugodno iznenadi svojom susretljivošću i izlagače i posjetitelje sajma.

 

Sajam koji je izložbeno prodajnog karaktera održava se na ulazu u Nacionalni park Krka na površini od 1200 četvornih metara, a posjeti ga oko 20.000 posjetitelja. Na sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta, kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Ove godine na sajmu će se okupiti uz najbolje proizvođače tradicijskih proizvoda s područja Šibensko-kninske županije i poduzetnici iz Krapinsko-zagorske županije koja je ove godine Županija partner, a i izlagači iz drugih hrvatskih županija.

Da je ovaj sajam pravi promotor agroturizma uvjeravaju nas podaci da smo od šezdeset izlagača na prvom sajmu došli na više od sto sedamdeset izlagača iz Šibensko-kninske županije i ostalih hrvatskih županija.

Suorganizatori sajma su Grad Skradin, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Šibenik.

Ovaj sajam ima za cilj predstaviti posjetiteljima i široj javnosti proizvodne potencijale obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, malih poduzeća i svih onih koji proizvode različite proizvode koji su plod tradicije.

Zato vas pozivamo na 8. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije u 30. travnja i 1. svibnja 2016. godine. Svečano otvorenje uz bogati kulturno zabavni program biti će u subotu, 30. travnja 2016. godine u 11 sati.  

Uživajte u bogatstvu Sajma, ljepotama Skradina i ostalim prirodnim, kulturnim i povijesnim znamenitostima Šibensko-kninske županije.

Komentirajte prvi

New Report

Close