100. žrtva koronavirusa u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 25. svibanj 2020. u 14:00
Foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell

Svi pristigli nalazi osoba testiranih na covid-19 u posljednja 24 sata s područja Brodsko-posavske županije bili su negativni.

Načelnik Stožera Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić izvijestio je kako na području županije nema novooboljelih od koronavirusa, a od početka epidemije ukupno su zabilježena 92 oboljenja infekcijom covid-19. Potvrđena su i tri nova slučaja izlječenja infekcije pa je ukupno izliječenih 62.

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije je izvijestila da je u koprivničkoj Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek preminula osoba starije životne dobi, štićenica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica, koja je imala značajan komorbiditet. Ona je ujedno i 100. žrtva koronavirusa u Hrvatskoj. U populaciji Koprivničko-križevačke županije je još 16 osoba koje imaju aktivni pozitivitet na koronavirus, a njih 10 je na hospitalizaciji u koprivničkoj bolnici.

Svi pristigli nalazi osoba testiranih na covid-19 u posljednja 24 sata s područja Brodsko-posavske županije bili su negativni. Treći je to dan zaredom da na području Brodsko-posavske županije nema novooboljelih osoba od covida-19.

Komentirajte prvi

New Report

Close