Zvečevo ovisi o Vladi, Agrokoru i vijeću vjerovnika

Naslovnica Forum Komentari članaka Zvečevo ovisi o Vladi, Agrokoru i vijeću vjerovnika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Postoji li još koja banana države osim Hrvatske, u kojoj je moguće pogrešnim poslovnim odlukama, kao i svakakvim malverzacijam dovesti kompaniju do stečaja, i onda napraviti predstečajnu nagodbu u kojoj se 70% duga svih neosiguranih vjerovnika OTPISUJE, a da se pritom uopće ne dira u postojeće vlasništvo kompanije??? U svakoj iole NORMALNOJ zemlji se radi konverzija duga u kapital te se postojeći dioničari razvlaščuju. Imajući u vidu najveće vjerovnike kompanije, de facto je Agrokor ekonomski vlasnik Zvečeva te bi u sklopu predstečajne kompanije trebao preuzeti firmu; a u sklopu svoje nagodbe rješiti prodaju Zvečeva kako bi isplatio svoje vjerovnike.

Ne treba zaboraviti da je Zvečevo valjda jedina firma u Hrvatskoj koja je dužna Agrokoru (!?); draga novinarko i draga javnosti zapitajte se kako je to moguće i koliko je novca ovakvim oprezacijama izvučeno u korist onoga koji se ruga hrvatskoj javnosti iz Londona.

Da parodija bude potpuna, g. Ramljak, koji se u javnosti toliko voli prepucavati sa g. Todorićem, će upravo biti taj koji će svojim potpisom otpisati Zvečevu dug od preko 100 milijuna kuna i time de facto staviti točku na i priči o hrvatskom crony capitalizmu.

Đuro Marin Pucar “Stari” direktor Žvečeva će ponudit rješenja

New Report

Close