Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

ZSE: Ingra na krilima nepotvrđenih navoda skočila 14 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka ZSE: Ingra na krilima nepotvrđenih navoda skočila 14 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

laži, laži laži me……..ti to radiš najbolje…

nema šanse da država uđe u Ingru, Igh i Dlkv, a pogotovo na način da upumpa svježi novac.

Da INGRA kao nositelj svih projekata pa to je pre smjesno da oni znaju išta da vode nebi bili u blokadi 65 dana

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

lol, možemo samo moliti boga da eu komisija zaustavi takvo ludilo, to bi značilo da doista hoće potpuno ukinuti tržišne odnose u hrvatskoj, sve nesposobne koji trebaju propasti napumpati državnim novcima koje će oteti od ono malo sposobnih što su još na životu.

nevjerojatno je da u zemlji koja se tako dugo hvali zapadnom i proeuropskom orijentacijom nema nijedne snage, ni političke ni građanske koja će ustati protiv takvog neosvjetskog boljševizma.

upravo zbog stalnog državnog upletanja u sektor, građevinarstvo je postalo jedan od najprimitivnijih i najzaostalijih sektora u europi (pa i u crnoj gori i albaniji se prave zahtjevnije i naprednije građevine nego kod nas), a naši etatistički političari će do zadnjeg daha i zadnje lipe braniti komunističke društvene odnose.

Što mislite da Amerika ne pomaže automobilsku industriju u Detroitu koja je bila na izdisaju?

U tom i takvom komunizmu Ingra je radila na stotine projekata po cijelom svijetu a danas mora skapati od gladi jer je to tržišna ekonomija?

tržišna ekonomija my ass

@tramell
a šta misliš da HDZ-ova vlada nije pomagala INGRU, IGH, Dalekovod, u “naknadnim radovima” posljednjih 10 godina?

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

New Report

Close