Željko Kerum trgovine prodavao bez znanja Hypo banke, slijedi tužba?

Naslovnica Forum Komentari članaka Željko Kerum trgovine prodavao bez znanja Hypo banke, slijedi tužba?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Naslađivati se Kerumovim problemima, vjerujem da nije cilj ovog priloga. Tada bi ovaj prilog bio svojevrsni poziv na linč! Pod pretpostavkom na objektivnu informaciju, ovaj prilog nije dovoljno naglasio a implicite je spomenuo, nešto o toksičnom zaduživanju.
Naime, ako je Kerumova obveza( odnosno njegovih društava) cca 34 mio eura, a imovina, kako je on negdje izjavljivao, cca 500 mio eura, onda se meni postavlja pitanje o toksičnosti kreditiranja!
Upravo toksičnost kredita prisiljava kreditoprimaoce, da u spašavanju čine prekršaje koji ih potom opterećuju. Tako se kreditoprimaoce optužuje za nepoštivanje ugovornih obveza a da pri tom sam ugovor kao takav nije objektivno valoriziran i zanemaruje se upravo toksičnost samog ugovora o kreditu.
Prema mojim spoznajama i iskustvima, najčešće se toksičnost kredita upravo skriva u institutu JAMSTVA, a zatim u institutu SPOREDNIH OBVEZA, odnosno SEKUNDARNIH OBVEZA na koje pristaje kreditoprimaoc.
A ako i dođe do spora u ovom konkretnom slučaju, mislim da je velika šansa upravo ovdje dokazati i pokazati toksičnost kredita. Ne treba zaboraviti da često bankari u svojoj umišljenosti i svom podcjenjivanju kreditoprimaoca, kreditoprimaocu za garanciju uzimaju „kožu sa leđa“, zaboravljajući pri tome kako se time uvaljuju u toksično polje!

– ako nije znao MRŠIĆ, ako nije znao OSTOJIĆ, ako nije znao Polančec, ako nije znao…………, zašto bi Kerum trebao znati

– na kraju krajeva, za razliku od gore spomenutih ipak se radi o privatnoj imovini

– a kako je isti došao do novca, e to bi netko mogao znati

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

New Report

Close