Želite unajmiti stan? Ovo je kvart s najpovoljnijim cijenama

Naslovnica Forum Komentari članaka Želite unajmiti stan? Ovo je kvart s najpovoljnijim cijenama

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

kog vi farbate? vidli ovi naši žabari potkivači da raste najam u minkenu pa bi i oni tako?

even better than the real thing

Nećete iznajmiti po tim cijenama osim naivcima koji dolaze u ZG na studij pa ne poznaju kvartove.

da, cijena je niža u vuko-ebinama od kvartova, i to niža čitavih 50 eura u prosjeku.

elementarni zdrav razum govori da su zaprešić, samobor, jaska i dugo selo bolji od dubrave i sesveta, već zato što su urbanistički uređeniji pa daju bolju kvalitetu života nego navedene rupčage (od kojih se sastoji većina zagreba.) lakše parkirati, sve svakodnevne usluge i trgovine jednako dostupne ili dostupnije. a blizina centra je važna samo onome tko cijeli dan na cvjetnom loče kavu, jer drugih posebnih sadržaja centar i nema, osim malo većeg broja turbo-folk klubova nego na periferiji.

koji bi radni čovjek uopće poželio najmiti u dubravi i sesvetama? samo znanstveni novaci i karijerni državni uhljebi. no jedini stvarni promet najma čine studenti, i to umjetno – moglo bi se cijelo zg sveučilište preseliti u bjelovar ili karlovac, i izgraditi stambeni kampus za sve studente – ali ne, onda bi se tek vidilo koliko je zagreb mrtav grad. da nema umjetno isforsiranog gibanja srudenata u zagrebu i najagilnim nojevima s glavom u pijesku bilo bi preočito da zagreb nije ništa drugo nego ruševina propalog državnog komunizma.

Zagreb je super grad, ugodan za život i sa dosta sadržaja i dovoljno velik i prostran, a opet nije glomazan i ludnica… moglo bi se čak reći da je Zagreb jedini pravi grad u Hrvatskoj, valjda je zato i glavni grad. Dubrava je ok kvart. nije moj omiljeni, ali je ok.. onaj shopping centar mi je super. Nije čudo da su drugi zeleni od zavisti, pogotovo apartmanđije..

even better than the real thing

New Report

Close