Zatvoren svingerski raj kod Rovinja

Naslovnica Forum Komentari članaka Zatvoren svingerski raj kod Rovinja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

oće li zaštitari kibicovati ili snimati!jer bez snimke nema ni dokaza[emo_zloban]

bravo za grad Rovinj što je konačno krenuo u rješavanje ove degutantne, primitvne, uzurpacije gradske plaže, što je ozbiljno počelo narušavati image grada rovinja kao obiteljske turističke destinacije [emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Istrijani rigidni desničari ili ipak utjecaj krupnog kapitala?


Istrijani rigidni desničari ili ipak utjecaj krupnog kapitala?

Rekao bih, niti jedno niti drugo…kap koja je prelila čašu bilo je bespravna gradnja i otvaranje novog svingerskog bara na pomorskom dobru i njegovo oglašavanje na internetu, uz zatvaranje starih šetnica uz more itd.
Ako netko smatra da je svingeraj dobar biznis i ponuda, neka lijepo kupi neki kamp i registrira ga samo za odrasle i njihove zabave i neće bit nikakvog problema, ali da netko uzurpira javnu plažu za organizirano orgijanje zbog čega obitelji s djecom bježe s te plaže, prešlo je sve granice dobrog ukusa i morala! Jedno je nudizam, a drugo su perverzije i orgijanja na javnom mjestu!
Na javnu plažu ima svatko pravo doći s djecom, kupati se i sunčati bez da mu bude neugodno jer pokraj njega uspaljeni 50.i 60. godišnjaci skaču jedni na druge dok ih 10 sa strane gleda i nateže onu stvar…
Sad su neki tobože za liberalizam, ali dajte recite gdje se u EU na javnoj plaži organizirano rade ovakve stvari i još se to reklamira na sve strane, potpuno suprotno Rovinju koji se odredio kao obiteljsko turističko odredište??!? Razmišlja li netko o šteti koju zbog te negativne reklame ima Rovinj kao poznati turistički brand te brojna turistička naselja u tom gradu??

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

A sad.

Ako je moguće vidjeti šarene zastave i sva čuda “modernog” razmišljanja i sloboda čovjeka (gay parade) što fali swingerima?

To su gosti i ako postoji bar bar se plaća porez, bar neka korist.

Više me zanima mogu li doci sam ili baš moram u paru.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.


Ako je moguće vidjeti šarene zastave i sva čuda "modernog" razmišljanja i sloboda čovjeka (gay parade) što fali swingerima?

Nisi me shvatio, nemam ama baš ništa protiv svingera, ali izričito sam protiv da to rade gdje im padne na pamet i gdje im to nitko nije dozvolio. Zamisli sad da dođi na Trg bana jelačića i da svatko svakoga tamo ševi kako mu se sviđa. Bi li to smatrao normalnim? Pa što onda netko ne bi natezao na plaži krave, pse i magarce jer je to njegov odabir i sloboda izbora???


To su gosti i ako postoji bar bar se plaća porez, bar neka korist.

Barovi koji su tamo su divlji-ilegalni, to je zaštićeni obalni pojas i niti jednim gradskim planom ili odlukom tamo nije predviđena niti moguća takva namjena…druga stvar je što netko zatvara oči i pušta ih da rade bez ikakvih sanitarnih uvjeta, u prašini…. kažu ljudi koji su tamo bili pisali su po forumima da često nisu niti dobili račune….

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@Gismund

Jasno. Samo kažem da ako ima dezignirana plaža koja je odvojena, nek se ševe kaj me briga.

Možda ponesem kameru ili otvorim swingeri ali za cure od 20-28 po određenim proporcijama.

Šala, sve mi je jasno što želiš reći.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

gismo

slažem se u potpunosti, ali ako vec moram ja u zgb kod bana gledat kako derpe zavlači “tetkicu” i gura ruke u gače, radje bi imao svingere, ali naravno derpe može svugdje i svakako a svingeraj nemože, vjeruj mi da je to bio derpe klub nebi ga zatvarali
naravno sad će nama naša ovčica to demantirati

pepe7

Rovinj je rekorder ove godine po broju noćenja na našem Jadranu, gdje su sada oni koji su pisali kako će Rovinj propasti jer su zatvorili svingersku plažu???

A vidim da je prpa ,
umjesto da komentirate bitne stvari u životu vi se dali u komentiranje Svingerskog Raja ?

[emo_plazi]

New Report

Close