Zašto je uistinu tako često zatvoren Maslenički most?

Naslovnica Forum Komentari članaka Zašto je uistinu tako često zatvoren Maslenički most?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

članak je skoro pa falsificiranje povijesti.

i vrapci na grani znaju da je radić zloporabio političku moć kako bi promovirao vlastitu samoživost i bahatost.

po tadašnjim propisima most se uopće nije smio niti graditi jer nije imao ispravno provedene meteorološke studije, tako da je to postao spomenik političkog nasilja nad strukom, a radić, umjesto da bude zauvijek izbačen iz struke, još je ojačao poslije tog fijaska. ojačao kako svi ojačaju u hrvatskoj – drugi ustuknu pred silom.

najvažniji ekonomski smisao autoceste je da drži sjever i jug povezanim i u najtežim vremenskim uvjetima, a kod nas je zbog maslenice i svetog roka autocesta više promenadna cesta za vozikanje po lijepom vremenu.

promašaji koji su napravljeni su nepopravljivi jer je financijska šteta toliko velika da je pitanje hoće li ikad biti dovoljno novca da se naprave dionice na pravim mjestima. no odgovorni bi mogli odgovarati kad bismo imali pravo pravosuđe.

autoceste su u svijetu grade isključivo kao potporna infrastruktura za industriju, a eto kod nas se grade kao spominici političkom iživljavanju.

trebalo bi sanaderu napraviti spomenik na naplatnoj rampi dugobabe, a na maslenici postaviti ružu vjetrova u obličju jure radića.

New Report

Close