Zakupcima dosta reketa šoping centara

Naslovnica Forum Komentari članaka Zakupcima dosta reketa šoping centara

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

znači logika tih zakupaca jest potpisati ugovor, a onda ga sudski osporavati čim im uvjeti prestanu odgovarati.

čemu onda uopće služe ugovori? upravo nesposobnost pravosuđa da podržava ugovore glavni je razlog što nas sve veća većina investicijskog i poslovnog svijeta smatra jednom od zadnjih zemalja na svijetu.

pa ako im prođe pobijanje ugovora o zakupu, onda ću ja ići osporavati pretplatu kod telekom operatera koju sam potpisao na dvije godine.

nije da mi je drago da netko propadne, ali ako u biznisu svatko ne preuzme odgovrnost za svoje postupke, nikad nećemo maknuti od mrtve primitive.

da nisu mahnito hrlili potpisivati ugovore 2008, centri bi sami poboljšali uvjete, a westgate je dao bolje od drugih jer su jedno vrijeme bili na dnu pa nisu imali izbora.

sve je stvar nagodbe i pregovora, uvjeti i tržište se mijenjaju svaki dan, ali u mentalitetu naših kvaziposlovnjaka je da ubiru profit dok stvari idu dobro, a kad krenu loše, onda bi da ih država, sudstvo ili netko treći štiti od tržišta.

Neka se počnu bavit proizvodnjom a ne uvozom inozemnog šrota

Direktorica marketinga Arena centra Sanja Vladović ima neto plaću 25 000 kuna mjesečno. U upravi se dijele stimulacije u minimalnom iznosu 5 000 EUR. Prije dolaska novog voditelja centra otpustili su sve ljude koje je dovela bivša direktorica, a svima njima je trebalo ispaltiti određenu sumu za odlazak bez pravljenja problema. Eto gdje odlazi novac zakupaca.

New Report

Close