‘Zabrinuti smo za budućnost Đure Đakovića!’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Zabrinuti smo za budućnost Đure Đakovića!’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vazno je da su sindikati detektirali tko je sve nesposoban. Na drugoj pak strani ne dirati u bilo cija prava. Vrc vec poodavno curi na sve strane a svi hipnotizirani nekom cudnom magijom cekaju da konacno punke, da bi mogli reci kako su oni u pravu i kako vec godinama upozoravaju na takovo stanje ali…

s ovakvim sindikatom nijedna tvrtka ne može opstati, ali prošla uprava je bar donekle uspješno odlagala propast, a kukurikavci, patološki opsjednuti grabljenjem fotelja, morali su postaviti svog nesposobnog “ekonomista” da zabrlja sve što je moguće zabrljati, i sad, kad sve rokne, označit će ga glavnim krivcem. to su i zaslužili.

no uza sve to, mučno je slušati ta budalesenja sidnikata, oni se doista prave ludi pokušavajući uvjeriti sebe da živimo u 50-im godinama prošlog stoljeća i da vrijeme stoji: “zapošljavanja kapaciteta”, “očuvanja svih radničkih prava”, ni riječi o profitabilnosti, jedinom razlogu zašto bi uopće ta tvrtka postojala. u ulaganju u tehnologiju i razvoj, ukidanju uravnilovke, aktivnom inženjerskom marketingu – o tome da ne govorim, to su za njih španska sela, o tome niti ne razmišljaju, jer država je tu da pokriva njihove gubitke, a to što oni sami takvom promašenom strategijom stvaraju gubitke – za to se njima živo fućka, sve će to platiti “netko drugi”, no toga drugog više nema.

Ako stavimo sindikate po strani činjenica je da su prošle godine uredno poslovali I plaćali dobavljače. Nova vlast, kao I inače, stvari rješava preko koljena I rezultati ne izostaju u ovoj godini.
Naravno podobni, a ne sposbni preuzimaju kormilo. Jedino što ne mogu dokučiti rade li to namjerno da unište I ono malo proizvodnje ili su ipak samo tulavi.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Tvrdim da bismo godišnje proizveli 100 milijuna dolara rezervnih dijelova samo za hidrocentrale koje smo mi sagradili da danas u Đuri Đakoviću umjesto kombajna i tenkova, koje nitko ne kupuje, imate proizvodnju hidromehaničke opreme.

http://www.business.hr/kompanije/oppenheim-najveci-je-problem-gospodarstva-sto-su-nam-banke-u-stranom-vlasnistvu

Kupujte ljudi dionice na ovakve vijesti….poslova sve više…članci sve
crnji…..dakle…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Zaboravila sam napisati da je naslov “pod navodnicima ” [emo_smijeh]

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nemojt biti zabrinuti. Vode vas poslanici ove vlade, i ministara baz dana radnog staža u indstriji, Više portir u ĐĐ zna o strojarstvu i tržištu proizvoda od uhljbljnih stranačkih poslanika HNS-a. Uvodio ISO standard i pripremao formulare u wordu u Osijku pa se pojavio kao genijalac….majko mila koji krkan…nema on pojma o tržištu, tehnologiji nit o kupcima ĐĐ. Al eto kad krepa ĐĐ otpremnina će doći….

New Report

Close