‘Za lansiranje malih satelita iz Udbine već imamo prednarudžbe teške 2,37 mlrd. dolara’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Za lansiranje malih satelita iz Udbine već imamo prednarudžbe teške 2,37 mlrd. dolara’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

I tad je svizac smotao čokoladu.[emo_smijeh][emo_smijeh]

tolika para i baš u udbinu !? nešto mi je tu čudno…

who dares, wins

Zašto baš u Udbinu? Udbina im je naročito interesantna jer iznad nje nema zračnih koridora. Iz tog razloga se ne mogu za ovakav projekt iskoristiti postojeće zračne luke. Benefiti od ove investicije su brojne, a naročito po pitanju educiranja i dobivanja prilike da naši mladi znanstvenici stasaju u najrazvijenijoj (svemirskoj) industriji, što može kasnije imati za posljedicu pozitivan efekt na razvijanje novih high-tech industrija u RH. Što imamo tamo da smo toliko skeptični prema ovoj investiciji? Nećemo da ‘vanzemaljci prave neke svoje cirkuse’, kako se jedan Ličanin izjasnio u prilogu na Dnevniku Nove TV?

a zec u šumi….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0


Zašto baš u Udbinu? Udbina im je naročito interesantna jer iznad nje nema zračnih koridora. Iz tog razloga se ne mogu za ovakav projekt iskoristiti postojeće zračne luke. Benefiti od ove investicije su brojne, a naročito po pitanju educiranja i dobivanja prilike da naši mladi znanstvenici stasaju u najrazvijenijoj (svemirskoj) industriji, što može kasnije imati za posljedicu pozitivan efekt na razvijanje novih high-tech industrija u RH. Što imamo tamo da smo toliko skeptični prema ovoj investiciji? Nećemo da 'vanzemaljci prave neke svoje cirkuse', kako se jedan Ličanin izjasnio u prilogu na Dnevniku Nove TV?

ne znam o čemu se tu radi, ako oni traže neke subvencije, besplatna zemljišta i slične stvari – treba 10 puta prije promisliti prije nego će im se to dati tj. osigurati se dobrim ugovorom (ako je to u RH ikom u cilju)

Ako zbilja žele ulagati po PS-u bez nekih mućki i varanja – treba im se omogućiti da realiziraju u što kraćem roku.

I to je to.

New Report

Close