Dobiva se dojam da je tekst napisan iz mrznje prema konkurentskom komentatoru. Gjenero “bjesomucno” propagira tu koaliciju – malo cudna retorika za stil i imidz “poslovnog”.
HNS ce se ionako morati rascijepiti, prije ili kasnije. Ili ce dio otici direktno u SDP ili ce se podijeliti kao nekad HSLS, pa ce onaj Pusickin dio malo kasnije svejedno zavrsiti u SDP, a onaj “Cacicev” (ako bude srece pa ne nestane i nadju se neki inteligenetniji mozgovi a ne da ga vode ovakvi medvjedi kao Cacic) mogao bi se pretvoriti u stranku ekonomskog razuma, nesto kao njemacki liberali.
Sto se tice sadasnje koalicije, mislim da je glavni razlog sto nije moguca taj sto HDZ-u ne pada na pamet i nije mu potrebna, proslih mjeseci bilo je izreceno toliko zapjenjenih nekontroliranih uvreda od strane Cacica na racun pogotovo Polanceca, ali i HDZ-ovih politicara opcenito, da ne znam tko bi iz HDZ-a mogao podnijeti s njim koalirati i poslije sjediti u istoj vladi.
Vrlo “čudan” tekst. Svaka čast Vesni, ali HNS čine i Savka, Stipe i Špegelj… Ne spomenuti koaliciju HDZ i HNS u Međimurskoj županiji gdje HNS ima župana veliki je propust. Lesar se nije bunio protiv te koalicije.
A HNS je IZGUBIO mandate koje je imao u Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Dijelom i zbog najavljene koalicije sa SDP-om.
Da sam htio glasati za SDP to bih i učinio !
FDP u Njemačkoj nije propao koalirajući sa CDU, zašto bi HNS propao ?