Vrdoljak potvrdio: ExxonMobil zainteresiran za ulaganja u Hrvatsku

Naslovnica Forum Komentari članaka Vrdoljak potvrdio: ExxonMobil zainteresiran za ulaganja u Hrvatsku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak se tijekom službenog posjeta SAD-u krajem prošlog tjedna se u State Departmentu sastao sa zamjenikom pomoćnika državnog tajnika za energetsku diplomaciju Amosom Hochsteinom, a nakon toga u Odjelu za energetiku sa zamjenicom pomoćnika Državnog tajnika za Europu, Aziju i Ameriku Phyllis Yoshida, izvijestili su iz Ministarstva.

Ovo pokazuje koliko su amerikanci zainteresirani za Hrvatsko gospodarstvo i investiranje u Hrvatsku. Vrdoljak se sastaje za zamjenicima pomocnika tajnika.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

A koji je ovaj tip krkan. On bi nas kao trebao izvući iz krize. Majko mila koji lik!? oje vještine, koja znanja on ima. Uhljebljivanje svoje ekipe iz HNS-a. Koji prodavač magle, on i njegov frend u ćuzi…

Zasto nije rekao sto bi to Exxon Mobile pokusao raditi u Hrvatskoj? Jako sam skeptican. Eto i Katar je napravio dobar posao u Hrvatskoj….to je ohrabrilo Exxon Mobile! Lakrdija

BigBoffin

…a onda je svizac…

pricam ti pricu…

5 dana u americi,vjerovatno sa zgodnom asistencicom,malo razgledavanje nyc i wash,pokupio dnevnice,vidio svijeta.odsjeo u hiltonu(lega,mazno sam sapune i peškire).

i onda nama priče da je rockefeller zainteresiran za hr.
ovi ameri kad su mu rekli da je gazda rockefeller on ih je je čuo da mu hoće reći,citiram; roki to ti je feler,a ministar odgovara: ma gledo ja roki balboa 1,2,3,4,5 nije feler.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity


Zasto nije rekao sto bi to Exxon Mobile pokusao raditi u Hrvatskoj? Jako sam skeptican. Eto i Katar je napravio dobar posao u Hrvatskoj….to je ohrabrilo Exxon Mobile! Lakrdija

Nisi ti tu da postavljas pitanja.Je li jasno druze???? Kad je Vrdoljak potvrdio onda je to Amen. Bilo je bolje da je Cacic,ali nije ni ovo lose. Posjet ministra gospodarstva RH je vec 3 dana glavna vijest u Americi. Exxon najavio minimalno jednu busotinu na svakom brdu u Hrvatskoj.
Sastao se sa cistacicama u State departmentu i to jasno pokazuje koliko su amerikanci zainteresirani za hrvatsko gospodarstvo i investiranje u Hrvatsku. Poludili su amerikanci skroz za Hrvatskom.Euforija veca nego sa Katarom.Odma iznajmit 747 napunit nasih poduzetnika i pravac Amerika.Bice posla ko salate,mozda i ovima nacrtamo kakvu dvoranu za rukomet makar na salveti.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

ma ludilo živo.rusi će bušiti po bosni ameri po moru a mi ćemo i dalje prati suđe po restoranima.

who dares, wins

ma eto nek slobodno buše i u mom čvrljevu [emo_smijeh]
nitko sritniji od mene

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Naivnost, nestručnost i površnost kojom ova Vlada pokušava realizirati “velike investicije” podsjećaju na plansku ekonomiju bivše države i fiksaciju tadašnje partjske garniture razno-raznim megalomanskim projektima (tipa tvornica glinice u Obrovcu) koji su trebali revitalizirati pasivne hrvatske krajeve, a zapravo su bili samo ogroman balast i jedan od uzroka propasti ex-YU.

Kako se kod nas sve izvrgava ruglu, pa ovo je nevjerojatno. Ja baš vjerujem ministru i vjerujem da sa malo nakošenim bušenjem prema Katru možemo do nafte.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

New Report

Close