Vrdoljak griješi, optimizam neće nastati sam od sebe

Naslovnica Forum Komentari članaka Vrdoljak griješi, optimizam neće nastati sam od sebe

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa mislim,…, sto je to mali Ivica htio reci? Ako su sve ove dosadasnje mjere bile alpski vrhovi za ovu vladu onda nije cudno da im jos treba optimizma da i nas uvjere kako nam je super.
Optimizam ne pomaze ako nemas sto jesti! Skinite si te ruzicaste naocale i konacno nesto napravite a da nije pusta tlapnja.

Ha, ha, ha.. pa to je kao da frakturu lubanje liječimo kamilicom! Vrdoljak je nesposoban i jedino što može je smješkati se, ali od toga nema koristi!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Optimizma je bilo sasvim dovoljno otprilike prvih pola godine mandata, s obzirom da je tada relativno puno ljudi zaista donekle vjerovalo u Plan 21 i ostale izmišljotine. Nakon tadašnjih kolosalnih promašaja i posljedičnog urušavanja BDP-a, svaki daljnji optimizam je jednostavno obična naivnost, da ne kažem nešto ružnije. Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

Ova gospoda su nadmašila čak i samu Mariu Antoinettu.

U državi koja je poput destaka drugih nagomilala dugove većinu kojih nikada neće otplatiti, koja čeka MMF a nakon njega “trojku” i zadatak ostvarivanja primarnog budžetskog suficita (po mogućnosti do 2020. godine) govoriti o optimizmu mogu samo oni koji ignoriraju stvarnost.

Uvažena gospoda očito uopće ne prate što se dešava u Grčkoj a što će se uskoro počei reprizirati i kod nas u Hrvatskoj.

New Report

Close