Vodeći hrvatski proizvođač svijeća i lampaša izvozi i na europsko tržište

Naslovnica Forum Komentari članaka Vodeći hrvatski proizvođač svijeća i lampaša izvozi i na europsko tržište

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

lijepa prića ali baš ne stoji… prvo ne stoji prića o kvaliteti jer današnji lampaši su naj NE kvalitetniji od kada se prodaju po trg. centrima, u stvari skupo plačaš ambalažu napunjenu sa nekim stiroporom i tek centimetar i to zapjenjenog parafina pri vrhu, takav “šuplji” lampaš je nestabilan i okrene ga i manji vjetar a gori jedva dok izađeš sa groblja

evo upravo sam sa mirogoja gdije sam na prvom šrandu kupio najveći lampaš koji imaju, napunjen je parafinom do vrha i prodavačica na štandu me uvjerava da gori tjedan dana (ruka mi je otpala dok sam ih nosio do groba) i košta 25 kn…za usporedbu, lampaš iste veličine u trgovinama košta od 20+kn i na deklaraciji piše da gori tek 36 sati, dakle samo dan i pol!?

stoga, dragi kolege, umijesto da teglite fejk lampaše iz trg. centara preporučam da kupite kvalitetnije na štandu za par kn više i , ako ništa drugo, time podržite malo HR obrtništvo koje još nije uništeno od velikih stranih trg centara i njihovih pulena!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

zbog ćega sam uopće krenuo pisati komentar…lik ulaže 15 miliona vlastitih sredstava, zapošljava i usavršava 50 radnika jer se to ne može u garaži raditi(od kuda onda vlastitih 14M) koji gule 3 smijene za plaću oko cca 4500kn, proizvode 6M lampaša, 40%izvoze, imaju prihod 30 miliona i dobit od 300k kn, dakle dobit od 1% prihoda???

… ili tu u računici nešto ne štima ili je nešto drugo jer kako kaže ona narodna “bolje džabe ležat nego džabe radit”

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close