Vlada RH dala tvrtki iz Slatine 7,66 milijuna kuna iz državnog proračuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada RH dala tvrtki iz Slatine 7,66 milijuna kuna iz državnog proračuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A zašto niste privatizirali već prije 20 godina? Za ludu državu je sve od strateškog značaja. Njemačka nema niti oranica, niti naftnih kompanija, niti telekoma, niti prehranbene industrije… Pod plaštom “strateškog interesa” se vrši uhljebljivanje partijskih nesposobnih kadrova, bez ikakva benefita za državu odnosno građane. .

point,”no sikiriki”,odmah u naslovu članka sam vido kako vlada RH daje NAŠ novac,a ne novac iz proračuna,vjerovatno je i ovaj “novinarčić” uhljeb hdz-a!A Poslovni dnevnik to velikim slovima istiće u naslovu,kao da smo u najmanju ruku “glupi”.Dođe mi da ga prestanem čitati,jer to je za sada tiskovina pod hdz-eovom šapom.Niti malo objektivnosti.Jadno za Poslovni dnevnik!

Nolite iacere margaritas ante porkas.

point,”no sikiriki”,odmah u naslovu članka sam vido kako vlada RH daje NAŠ novac,a ne novac iz proračuna,vjerovatno je i ovaj “novinarčić” uhljeb hdz-a!A Poslovni dnevnik to velikim slovima istiće u naslovu,kao da smo u najmanju ruku “glupi”.Dođe mi da ga prestanem čitati,jer to je za sada tiskovina pod hdz-eovom šapom.Niti malo objektivnosti.Jadno za Poslovni dnevnik!Ponovio sam moj post jer mi čak ne daju niti da ga uredim,i ruše mi komp.Tko ih .ebe!

Nolite iacere margaritas ante porkas.

New Report

Close