Virusni imunolog kaže da rusko cjepivo ima jedan veliki nedostatak

Naslovnica Forum Komentari članaka Virusni imunolog kaže da rusko cjepivo ima jedan veliki nedostatak

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jakog stručnjaka..

Za Rusko cjepivo se zna podloga od samih početaka i po cijelom svijetu a samo se našao Čičin Šain naći tu primjedbu,a povrh svega već su ga milijuni primili praktički bez nuspojava…

 

 

 

 

Svi znamo da je Sputnik V najbolje cjepivo na svijetu a već je testirano na milijonima ljudi ali Čičin Šain je obični lobist na Pfizerovom proračunu.

Jedini nedostatak je što provizija ne kaplje na Gates adresu. Polako se otkriva kakvi psihopate preuzimaju kontrolu.

Dragi gospon Čičin Šain, vi pričate suprotno dokazima, naime spominjete i dalje nekakav djelomični lock down iako je dokazano da nema bolji učinak od modela u Švedskoj gdje od početka nema zatvaranja (lock down), spominjete mane na ruskom cjepivu zbog navodnog nedostatka nekih podataka iz kliničkih ispitivanja, a to isto ne navodite za cjepivo od Astra Zenece, govorite da su šarlatani oni koji imaju dokaze o prokuženosti stanovništva, a da vi istovremeno niste napravili niti jedno istraživanje o tome i dokazali suprotno. Prema tome postavlja se pitanje tko je ustvari ovdje šarlatan, vi ili netko drugi tko priča s dokazima u rukama.

 

 

Naravno znaju pravi dečki koga trebaš posjetiti i objasniti mu  zašto treba to da kažeš baš sad  Hrvatima  . Tebi će  vjerovati  a i u pravu si jedan od 5 milijuna  cijepljenih  stari  možda  bi i to  moglo zaista  da se desi ?   pa prema tome govoriš istinu.  naravno do sada nije . Ali je lijepo to tako se osigurati… A gospon Plenković  zna da nema igranja sa onima koji ti daju;  uzimaš sa veseljem od njih  masovno  ( “ne mito” ) iz EU.  “nepovratne kredite” da si 100% svjestan da možeš da odlučiš bilo što samo  nakon blagoslova  pravih EU  navodno “ne diktatora” nego demokratskih naloga-davaoca.

New Report

Close