Vilim Ribić reagirao na Linićeve optužbe

Naslovnica Forum Komentari članaka Vilim Ribić reagirao na Linićeve optužbe

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ribicu zbog ovog haosa i ovolikih strajkova vi ste krivi i zbog nerada i otkaza koji ce se desiti ,poslije prosvija vi cete snositi krivicu ,lako je traziti ali isto tako treba stvoriti uvjete da se ima odakle uzeti,niste vi bas tako ,,,,,fini u pregovorima ,,kako se predstavljate ,a najvaznije i vi uzimate debelu placu ,,iz drzavnog proracuna ,,,

Vilim Ribić, predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja (NSS), danas je priopćenjem reagirao na prozivke koje mu je jučer uputio ministar financija Slavko Linić.

Da bi Hrvatska uopce krenula naprijed potrebno je definirati da li znanost i visoko obrazovanje u Hrvatskoj okupljaju obrazovne ili kriminalne organizacije. Po kolicini nezaposlenosti koju neki djelovi akademske zajednice proizvode tesko ih je klasificirati kao obrazovne. Kvalitetnim obrazovanjem se povecava produktivnost i smanjuje nezaposlenost. S druge strane, po kolicini kriminala i afera koji su vezu za njih neki su vrlo slicni organiziranim kriminalnim skupinama sa juga Italije.

Tek kada se definira ko su oni i kakav je njihov utjecaj na razvoj drustva, koje benifite i stete drustvo ima od svakog clana akademske zajednice moze se definirati odnos drustva prema njima. One koji doprinose treba podrzati i nagraditi, a nosioce kriminalnih i drustveno stetnih aktivnosti ukloniti iz sustava obrazovanja.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close