Vidošević: Ruše me jer sam dirnuo u Rohatinskog

Naslovnica Forum Komentari članaka Vidošević: Ruše me jer sam dirnuo u Rohatinskog

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Da nam je guverner baš takav heroj ne bi banke u Hrvatskoj radile i ponašale se ovako kako se ponašaju.
A moguće ne bi niti bile u stranim rukama. Rohatinski je samo jedan guverner u nizu. Možda mrvicu bolji od prijašnjih, ali ništa više od toga. Svakako nije nikakav izbavitelj ničega i nikoga.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

vidošević zna manje o ekonomiji nego što je rohatinski zaboravio.znamo mi iz splita tko je, što je i odakle je nv.

vise vjerujem vidosevicu nego rohatinskom, todoricu i tedeschi-u. to mnogo govori. gospodarska komora jest nepotrebna ako imamo ministarstvo gospodarstva i 174 grada sa svojim odijelima za gospodarstvo, zupanije i opcine da ne spominjemo. Ali obzirom kakva je RH, dobro je da postoji nesto poput komore i neka osoba koja je protuteza Vladi RH i njenom vrludanju (ne ova vlada, nego po definiciji, ministar gospodarstva moze ali ne mora biti kompetentna osoba, za razliku komore koja bira samo one koji nesto znaju, mada mislim da ima i vecih znalaca od vidosevica). Ja sam njegovu izjavu vrlo dobro shvatio, ne u vezi banaka koje se vjerovnici pivovarne lasko, nego je bila vazna recenica da posudbu novca itekako diktira sigurnost plasmana, a banke u RH nisu ulozile u nove projekte (rizik) vec su plasirale novac atgr-u i todoricu za drogu kolinsku i mercator sto su vec postojeci subjekti, a povrat kredita tj kamate su sigurne. Inace omiljeni pacijent banaka u RH je RH sama, to je bolesnik na aparatima, koji redovno i sigurno plaća kamatu da bi ga se zadrzalo u bolnici. Eto, to je to.

Sve što kaže za Rohatinskog je točno. Međutim, isto to je mogao reći i za sebe. Od samog početka 90-ih je jedan od najutjecajnijih ljudi u gospodarstvu i sukreator gospodarske politike. Donedavno je bio i jedan od najvećih medijskih miljenika. Sjetimo se samo kako su ga na brzinu prometnuli u glavnog favorita u predsjedničkoj kandidaturi. Ali sada kad mu se interesi sukobljavaju s Čika Tozinim igračima druga je priča. Mogaoje barem reći koliki je ukupan dug Todorićevih firmi državi i pokrenuti polemiku o tome.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Hrvatski paradox je da građani misle da nas banke pljačkaju, a da nas iz krize može izvuć samo glavni bankar u državi – Rohatinski! :-))

I Love the Smell of Profits in the Morning!

Ima pravo za rohatinskog ali on spominje tri godine da hnb ne reagira što nije točno, hnb ne reagira deset godina i potiče uvoz katastrofalnim tečajem tj destimulira proizvodnju.
Ipak on bi se najmanje trebao javljati jer da kod nas postoji normalno pravosuđe i neovisna porezna uprava prvo što bi se zapitali od kuda mu imovina koja vrijedi stotine milijuna kuna a s obzirom na zaradu koju je ostvarivao. Također imovina koja je prebačena na članove njegove obitelji.

Potpuno se slažem sa prethodnim postom jer naš narod je toliko glup i novine mu mogu prodat što god treba tj što god neko plati. Bito se vozit u novim autima i peglat kartice, jebeš radna mjesta i malo poduzetništvo.
Kad novine objave dug od 45 miljardi eura ne napišu da većina tog duga otpada na stanovništvo tj potrošeno je u nepovrat a ne u stvaranje novih vrijednosti.

Ovo za komoru je točno. To je porez za bedake. I kako je moguće da je Vidošević u upravi Kraša a trebao bi brinuti za sve gospodarske subjekte ne protežirajući nikoga. A i priča o silnim sekretaricama je točna, čim je Ivaniševićeva ljubavnica ostala bez posla evo je kod Vidoševića.

ma mislim molim vas, o čemu ovdje pričamo…

rugao se lonac loncu, a oba crna…

rohatinskog naravno da su mediji uzdignuli na pijedestal narodnog povjerenja, a bez ikakvog pokrića… možda su to neki učinili iz neznanja, nerazumijevanja i/ili naivnosti, ali ostatak (glavnina!) medija je to učinila svjesno i s namjerom podrške bankarskom lobiju od kojeg imaju izravne i opipljive koristi! da li kroz oglašavanje ili kroz vlasničku strukturu istih, to je sad manje bitno…

ali da jedan, heeeeej, NADAN VIDOŠEVIĆ uzima sebi za pravo da nam svima soli pamet, ma dajte molim vas?!?!?! pa jesmo li mi njima svima stvarno samo ovce…

evo mog mišljenja: ja mislim da bleeeh, bleeeh, bleeeeeeeeeeeee…

Evo stavio sam post na temu komentari trgovanja ali mislim da pripada ovdje.

HNB: Neosnovane su tvrdnje da smo na krizu reagirali nepravodobno

Kad je PR HNB-a već ovako ažuran u obrani guvernera nek’ usput pojasni gdje su te 5,4 mlrd EUR-a od 2008.-2011. godine završile. Ajmo analizu na sunce da svi građani RH vide gdje su ta sredstva, a ne razbacivati se brojkama. Idemo za početak sa podatcima koliko su banke u istom razdoblju izvukle sredstava iz RH.[bye]

Prvi puta da je ovaj parazit i lopov rekao nešto istinito i svaka mu čast. Mediji su od Rohatinskoga napravili junaka a on je koristan jedino Prki i Lukoviću. Ovu jadnu hrvatsku ekonomiju banke su potpuno uništile, guvernerova politika koji radi samo u interesu velikih banaka, a ono što je ostalo dokrajčiti će njegov prijatelj Todorić. A za svoj rad odgovara hrvatskom saboru, tj. nikome. O pljački stanovništva da ne govorim, u nas stambeni 6.% ( donedavno 6.50-6,75) a u sloveniji u istoj banci 3.15%. To znači da slovenci na 20 godina mogu kupiti stan od 100 000 eura i u 20 godina plate manje kamata 36 000. A na 30 godina za je razlika 32 000 eura. Al jbg, narodu koji je na mentalnoj razini razvoja da mu je najvažnija vijest ko je koga potegnuo ispod plahte u big braderu, on je heroj jer tako piše u storiju i jutarnjem. A jedini štetočina u rangu HNB-a, izuzmemo li naravno hrvatsku vladu, jest koncern “agrokor d.o.o. za reketarenje i otimačinu”. Ajme nama, sa ovim medijskim reketom i količinom inteligencije u prosječnog rvata…

Pardon, krivo sam napisao 32 000 na 30 godina, razlika je 62 000 Eura, tj. još jedan stančić.

New Report

Close