VIDEO: Maras ukida obvezno članstvo u HGK

Naslovnica Forum Komentari članaka VIDEO: Maras ukida obvezno članstvo u HGK

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A što je sa HOK (hrvatskom obrtničkom komorom)? Hoće li obrtnici i tu ostati građani trećeg reda?

HGK je sića… što je sa haračem za Turističke zajednice ? Mi kao ICT firma nemamo ništa sa turizmom a ipak plaćamo svaki mjesec “nekakvu” naknadu za HTZ.

Rođen je 13. lipnja 1974. u Zagrebu. Završio je OŠ “Vladimir Nemet”, a maturirao u X. gimnazija 1999. Pohađao je i Cotrugli Business School, EMBA.Od 2001. do 2003. bio je poslovni direktor Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica, potom izvršni direktor Maksima komunikacije a od 2004. do 2010. poslovni direktor SDP-a.

Teško je vjerovati s gore navedenim CV ima “ono nešto”, tj. da bi svojim ministarskim djelovanjem doprinijela izlsaku RH iz krize? Još teže je vjerovati da takva osoba, praktično bez bilo kakva iskustva u upravljanju gospodarskim subjektima, ima hrabrosti docirati bilo kome bilo što!


Rođen je 13. lipnja 1974. u Zagrebu. Završio je OŠ "Vladimir Nemet", a maturirao u X. gimnazija 1999. Pohađao je i Cotrugli Business School, EMBA.Od 2001. do 2003. bio je poslovni direktor Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica, potom izvršni direktor Maksima komunikacije a od 2004. do 2010. poslovni direktor SDP-a.

Teško je vjerovati s gore navedenim CV ima "ono nešto", tj. da bi svojim ministarskim djelovanjem doprinijela izlsaku RH iz krize? Još teže je vjerovati da takva osoba, praktično bez bilo kakva iskustva u upravljanju gospodarskim subjektima, ima hrabrosti docirati bilo kome bilo što!

Tek je počeo raditi, a za 20 godina već broji sitno do penzije. Jako je kratak život.

Milanović je ciljano birao ovakve prejadne ministre da mu budu sto odaniji a on uz njih bude veliki i pametni vodja.

Samo laprda bez veze.

Bojim se da će prije Maras ukinuti obrtnike i male poduzetnike.

.

Buhtla opet plasira spin! Kad mu “veliki dečki” zabrane lupetanje ispast će da je nešto htio, al’ eto nisu mu dali…. Naivci bi rekli: “Takvi nam trebaju!” HDZ imje zabio u gostima pa se Buhtla prijeti… Javno ću se ispričat, ako ukine tu reketarsku organizaciju! U međuvremenu pišem zahtjev za ispis iz prisilnog članstva!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

i drugarica plitvičanka Bertović imala je sasvim uredan CV, a na kraju zahvaljujući partijskom rasporedu zamalo Plitvice pretvorila u javni WC, čisto me strah ovog Marasa i njegovih ideja

Poštovani ministre Maras,

Ukoliko zaista želite pomoći Hrvatskoj, pomozite poduzetnicima.
Ukoliko želite pomoći radnicima, pomozite poduzetnicima.
Ukoliko želite pomoći političarima, pomozite poduzetnicima.
Ukoliko želite ulaganja, pomozite poduzetnicima.

Ukinite porez na dividendu, smanjite plaće državnim uhljebima, ukinite nam neke od doprinosa, radikalno promijenite Zakon o radu, Zakon o zaštiti na radu, jer po ovim uvjetima nitko nikad neće doći u Hrvatsku.
Vama ne trebaju strani ulagači – mi, poduzetnici, smo vaši najveći ulagači – ali rasterečenjem poslovanja, doći će i stranci jer kapital se ponaša kao rijeka – tamo gdje vidi prolaz, pukotinu (čitaj: oplođenje) tamo i ide.
Nas poduzetnika je svaki dan sve manje, ako se nešto radikalno ne promijeni i ne rastereti – svi ćemo pozatvarati firme.

New Report

Close