"Realno gospodarstvo se tek oporavlja dok tržišta idu ovim putem", rekao je Roubini. Ako se gospodarski rast brzo ne oporavi, "u konačnici će se tržišta ‘ispuhati’ i korigirati na vrijednosti koje su opravdane. Vidim rastući jaz između onoga što rade burze i slabije aktivnosti realnog gospodarstva", istakao je Roubini.
Dovoljno je usporediti BDI i TK da se vidi "jaz između onoga što rade burze i slabije aktivnosti realnog gospodarstva"
Vidim Roubini glavna vijest na svim postajama. Evo jednog linka za uvaženog kolegu Gubernatora i njegovu ekipu. Meni se čini da je ovaj puta "party over". Svakako povući i proučiti linkove na ova 3 dokumenta. Ne ulažite kao muhe bez glave. Ulažite u znanje!!!
http://www.moneyandmarkets.com/three-government-reports-point-to-fiscal-doomsday-3-35720
Danas ce ameri opet testirati potporu na sp500 na 1020-1020 te ako se odbiju kreću prema 1100…a moguce da su je vec testirali u petak i da nebu vise dole..
bilo kako bilo mi bi trebali krenuti na put prema 2500
zivi bili pa vidjeli..
lp
Vidim Roubini glavna vijest na svim postajama. Evo jednog linka za uvaženog kolegu Gubernatora i njegovu ekipu. Meni se čini da je ovaj puta "party over". Svakako povući i proučiti linkove na ova 3 dokumenta. Ne ulažite kao muhe bez glave. Ulažite u znanje!!!
http://www.moneyandmarkets.com/three-government-reports-point-to-fiscal-doomsday-3-35720
Pa ti lijepo prodaj ako imaš šta a da ti si prodao na crobexu 1800 kad su se na tim istim postajama vrtile vijesti da insajderi prodaju i da će tržište dole [bye]
Service Sector Shows Growth as ISM Nonmanufacturing at 50.9 in September
rubina uopce ne treba dozivljavati
taj je takvih gluposti natrkeljao sad mu je valjda i samom neugodno
prije 10ak dana je konacno priznao da je omasio ceo fudbal kad je rekao da dolazi kriza gora od 29-30e
naravno neki ciljevi su dosegnuti-evo visi nam nad glavama svjetska centralna banka (čitaj gulikože do ispod kože), lakše će nam servirati europu i slične bolesne asocijacije itd itd
do neke nove krize drugarski pozdrav iz wonderlanda