USKOK ne vjeruje sisačkim poreznicima, misli da štite županicu i njenu obitelj

Naslovnica Forum Komentari članaka USKOK ne vjeruje sisačkim poreznicima, misli da štite županicu i njenu obitelj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sustav je organiziran poput mafijaških klanova. Svatko svakome štiti leđa a tko progovori ….

Ovo je očigledna osveta Bajića prema SDP – u, jer mu nije produžio mandat. Naime, Bajić ima prijave protiv županice Lovrić od 2005 – 2014. godine koje su prijavljivali redom: – Petir i ostali opozicionari, a on do sada nije reagirao. Sada je procesuira kada je dobio ‘nogu’?
Procjena zgrade (autosalona) od 900 m2 s cijenom od cca. 1280 €/m2 od strane porezne je realna, to svi znaju koji se nešto razumiju u cijene. Ne branim ni jednoga ‘lopova’ ali; autosalon je slaba karika optužnice…
Ne može USKOK teretiti nekoga (Lovrićku) zbog nećaka – šofera, koji ne može dokazati porijeklo novca za kupovinu svoga stana!? Koji bi to HR šofer inače moga dokazati?

Velika većina građana HR ne može dokazati porijeklo imovine (novca)! Što se tiče procjene autosalona, ne znam što može koštati 1280E, pa to je praktički roh-bau građevina, na neatraktivnoj lokaciji. Cijena stana u Sisku, novogradnja, je na toj razini! Pa ček da je procjena i realna, a nije, moglo se za puno manje novaca kupiti kvalitetniji, praktičniji, jednom rječju, bolji objekt za potrebe hitne!

kada nekome visi hipoteka banke na objektu, koji se nije baš naprodavao automobila, najbolje je od njega kupovati, onda cijena raste na razinu provjerenu po poreznim tablicama,(u konkretnom slučaju, rupa u Zakonu) da bi sve bilo po Zakonu, pa tko je još upućen da su posljednjih 5-6 godina na tržištu nekretnina cijene gotovo prepolovljene, otkuda bi to jedna servirka trebala znati, ne kupuje ona nekretnine svaki dan za županiju, nego privatno za sebe, ima li možda županija kakvo tijelo koje bi trebalo o tome odlučiti i dali je itko prigovorio ponuđenoj cijeni ili su svi bespogovorno slušali servirku ?

HALLOOOOOO!!!!!
Na obali u centru turistickih sredista su poslovni prostori po zadnjoj procjeni PROCJENITELJA BANAKA 1200 EUR po m2 ??????

Još jedan apsurd naše porezne uprave koja bi apsolutno sve oporezovala a nema jasne pravilnike koliko oporezovati.

U poreznoj upravi cijenu kvadrata procijenit će na 1200 eura, dok u stvarnosti za taj kvadrat nije moguće dobiti više od 700 eura.

Također i na moru, procijenit će sa 2500-3000 eura u stvarnosti nije moguće dobiti više od 1500.

U ovoj državi jednostavno nema reda iako se inzistira na njemu i uvodi ga se za građane i sitne obrtnike/poduzetnike. Oni moraju biti savršeni, nepogrešivi jer su inače kazne drastične… S druge strane, oni koji provode taj red žive i rade u potpunom neredu…


U ovoj državi jednostavno nema reda iako se inzistira na njemu i uvodi ga se za građane i sitne obrtnike/poduzetnike. Oni moraju biti savršeni, nepogrešivi jer su inače kazne drastične… S druge strane, oni koji provode taj red žive i rade u potpunom neredu…

na dobrom si tragu [emo_palacg]

sustav je piramidalno ustojen isto kao sto su pisani pravilnici i ini akti koji definiraju pravila igre.

a to je vrlo pogubno.

free flow information

Ovdje je otvoreno jedno vrlo bitno pitanje a to je odnos imovine uže i šire obitelji državnih namještenika i primanja. Nisam siguran da uopće postoji netko u HRV kod kojeg se ne bi utvrdio značajan jaz.

New Report

Close