Uredski namještaj

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije Hrvatska privreda Uredski namještaj

Nakon par upita za opremanje ureda .. malo sam se zamislio…

Ima par hrvatskih proizvođača … ima više uvoznika (Italija, Kina, Poljska i tko zna odakle još)

pa sam malo dodatno provjerio. Uvoznici žive ko bog … ništa ne rizikuju .. platiš
pa čekaš 60 dana … a ovi što proizvode … em trebaju podmirit fiksni pogon, platit radnike
i još su spremni dat odgodu … a i roba je u srži kvalitetnija … nije dizajn ko talijanski (al je ok)

E da čujem od vas gdje ste i od koga kupili namještaj za ured … ja sam našao firmu kojoj vjerujem
al da ne reklamiram … da čujem vaše komentare

Pozdrav

Kad smo se selili u nove urede, kupovali smo u potpunosti novi uredski namještaj. Imali smo dizajnericu interijera za pomoć, te smo odlučili dati napraviti namještaj po mjeri i po vlastitim idejima domaćoj tvrtci.
kako ne volim ništa prepuštati slučaju, obišla sam sa dizajnericom i neke centre, čisto da vidimo što se nudi i kolike su cijene ponuđenog.

Kad sam dobila kalkulacije i ponude od domaćeg proizvođača, zapravo više njih. Zaledila sam se, cijene su bile stvarno puno više od cijena namještaja u centrima.

Na kraju smo kombinirali, ali istina je da su domaći proizvođači puuuno skuplji, (ako gledamo isti rang kvalitete). Tko voli nek izvoli!

Tvin Virovitica
Zadnjih par godina neznam kakvo je stanje
prije par godina opremalismo urede za Amerikance koji su jako zahtjevni u svakom segmentu bili su više nego zadovoljni usluga je bila vrhunska za klasične programe kao i za specijalne naruđbe /to se neda vani naći po kvliteti a izvesti mogu sve što zamisliš/imaju poseban pogon za takvu vrstu namještaja
cijena je bila korektna i puno niža od konfekcije iz italije
osobno koristim njihov namještaj /isti/ već 15 godina tu su bile tri selidbe istog ali sve funkcionira bezprijekorno uz normalno održavanje kvaliteta maksimalna iskustvo i tehnologija pokazuju da znaju svoj posao sve pohvale i preporuke

Kod nas su uredski namještaj[/url] dali radit po mjeri i super izgleda, a i kvaliteta je dobra, a koliko je koštalo se ne sjećam.

New Report

Close