UPRAVLJANJE PORTFELJOM

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije Opće financije UPRAVLJANJE PORTFELJOM

Kolege forumaši otvaram ovu temu u nadi da će se oglasiti netko tko ima realna iskustva sa ovakovim investiranjem. Naime radi se o ulogu od minimum 250000-300000kn ovisno o brokerskoj kući. Podjela dobiti svakih 6 mjeseci u omjeru 80% za ulagača i 20% za njegovo Veličanstvo brokera. Cjelokupna procedura mi je kristalno jasna osim naj važnije stvari, a to su dosadašnji prinosi: U Fimi su mi rekli da se prinosi kreću otprilike kao u OIF čemu ja baš ne vjerujem!
Zbog svega ovog gore napisanog bio bi presretan kada bi se oglasio netko ko je to već isprobao pa nam prenio svoja iskustva ili neka iz druge, treće ruke. Bilo kakova saznanja pomogla bi da se stvori nekakva spoznaja o ovom vidu investiranja.
Hvala unaprijed!

who dares, wins

Pa dobro ljudi zar nema baš nikoga tko bi nešto znao o ovoj temi? Kad treba bacati grah i tražiti Crobex u fildžanu onda je navala stručnjaka opća prakse, a za ovako jednostavnu stvar niti glasa čuti ni je!

who dares, wins

Ako imas tu količinu novca, postoji puno bolje ulaganje nego da das lovu brokeru,zaista puno bolje. Ako te zanima javi mi se na private pa možemo nešto porazgovarati o tome. Inače, to o čemu pričaš, u neku ruku se ja time bavim, ali vjeruj mi da postoji i bolji način zarade.

TIME IS MONEY

Dok sam čekao da se netko tu javi(ali nisam dočekao) us put sam i nešto doznao. Hita vrijednosnice imaju upravljanje portfeljom minimum 200 000kn. prinosi 06. cca 35% 07. 60% 08. gubitak za sada. Pa ko voli nek izvoli. Pitao sam i druge ali mi se nisu udostojili ni javiti a Hita me je 2puta kontaktirala. Negdje sam nedavno pročitao da ih netko hvali pa se i ja pridružujem pohvalama na profesionalnosti!

who dares, wins

New Report

Close