Uprava Uljanika izabrala strateškog partnera

Naslovnica Forum Komentari članaka Uprava Uljanika izabrala strateškog partnera

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

trebali su državni proračun

uprava i NO su izabrali?
a tko će im dati silne milijarde potrebne za sanaciju? država je rekla da više ne da niti smije dati, a “partner” tih para nema! po meni je ovo samo kupovanje vremena i na kraju će sve propasti jer pare nisu problem-para nema!

Čestitke Brodosplitu i Tomislavu D., na odličnom su putu da bar privremeno riješe kronični problem s nedostatkom proizvodnih kapaciteta u splitskom škveru! 😉

Sad već većina obavijesti koje su inicirane iz vlade stilski pripadaju SSSR-u iz doba Brežnjeva: što manje, ili nijedne bitne informacije vezane za ugovorne odnose i odgovornosti.

Čini mi se, da su se još malo osilili, bili bi odabrali “strateškog partnera” tajno, da za to ne zna nitko osim CK HDZ.

Čista je perverzija da neće objaviti ni tko su bili drugi potencijalni partneri, ako ih je uopće bilo, ni što su nudli, niti po kojim kriterijima su odabrali “partnera”. I to je praksa koju nam donosi Plenković, nakon godina života u srcu Europe?

Ono što je jasno je da ne žele da išta bude jasno: ni ugovorni odnosi, ni odgovornosti pravnih osobnosti-sudionika, niti financijske obveze sudionika.

Najsmješnije je da je Hrvatska zvanično podržala venecualansku oporbu, a po političkoj praksi najbliži su svjetski sljedbenici upravo Madura i chavezovskog mentaliteta. Shizofrenično.

samo vjerodostojno dok ne pukne.

Evo kako je to izgledalo prije samo par mjeseci

Uprava Uljanika zabranila Tomislavu Debeljaku dolazak u 3. maj:
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/uprava-uljanika-zabranila-tomislavu-debeljaku-dolazak-u-3-maj-sastanak-ipak-odrzan/8078774/

Debeljak i Brodosplit nemaju znanje za završiti Uljanikove brodove:
https://www.glasistre.hr/pula/debeljak-i-brodosplit-nemaju-znanje-za-zavrsiti-uljanikove-brodove-na-nasem-dredgeru-ne-bi-znali-napraviti-apsolutno-nista-571381

New Report

Close