Umjesto vjetroelektrana težište poticaja na proizvodnji struje iz biomase, bioplina, malih HE

Naslovnica Forum Komentari članaka Umjesto vjetroelektrana težište poticaja na proizvodnji struje iz biomase, bioplina, malih HE

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tko će kontrolirati na šta se i kako se potroše sredstva od naknade za obnovljive izvore energije koja je od prvog Listopada 600% veća ?????

To o radnim mjestima je čista floskula, jer zna se dobro da država godinama ništa nije poduzimala da ublaži pritisak na gašenje ogromnog broja radnih mjesta u realnom sektoru koji jedini stvara novu vrijednost. Istina je da se ovaj zaokret i odustajanje od vjetroelektrana i solarnih elektrana provodi u cilju suzbijanja bilo kojeg oblika konkurencije vodećem domaćem monopolistu u domeni proizvodnje i distribucije električne energije. Zna se naime da HEP (kao i npr. INA) slovi kao sigurno utočište za uhljebljivanje politički podobnih kadrova te da je to leglo nerada u kojem caruje korupcija i preplaćeni činovnici čiji je radni učinak jedva mjerljiv.

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

definitivno biomasa, posebno bioplin otvara radna mjesta, pogotovo ako su uz njih staklenici … a posebno seljaci profitiraju sa isporukom silaže itd..

Cookie Monster

namjestili su posao nekolicini velikih poduzetnika, umjesto da su dali građanima mogućnost proizvodnje solarne energije.

New Report

Close