Umjesto ove glazbene škole u Varaždinu za dvije godine niknut će nova zgrada FOI-a, ali i hotel

Naslovnica Forum Komentari članaka Umjesto ove glazbene škole u Varaždinu za dvije godine niknut će nova zgrada FOI-a, ali i hotel

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve kako ne treba.

Sveučilišne kampuse treba raditi što dalje od centra grada, da ne prave nepotrebnu gužvu i da se studentima omogući kvalitetan rad; no naši čelnici-silnici, umjesto da razvijaju atraktivnost središta gradova kao stjecišta društvenog života regije – oni u središta guraju studente kako bi na umjetan način prikrili socijalističko sivilo i umrtvljenost gradskih centara.

Gledajući samo fotografiju ove zgrade mogu zaključiti da je arhtiktonski i krajobrazno zanimljivija od 90% sadašnje konfekcijske produkcije, a tamo vjerojatno planiraju nabetonirati neka bunkerolika čudovišta, ušminkana suludim zastakljenjima, gdje za ovaj fini parkić sigurno neće biti mjesta, a najvažnije je da se što više sadržaja nagura u prostor geodetski prozvan središtem grada.

taj mentalitet bez mozga proglašava lokacije atraktivnim, a onda u njih pumpa projekte megalomanske balkanštine koji unište svaku trunku atraktivnosti.

nedostatak novca je valjda jedini razlog zašto se varaždin dosad nije tako čudovišno izbetonirao kao predgrađa splita ili makarska, hrvatski politički primitivizam je univerzalna pojava.

Ako FOI Varaždin, od prodaje svoje pameti, ostvaruje prihode, za izgradnju HOTELA, postavlja se pitanje, GDJE SU ZAVRŠILI PRIHODI od prodaje slične
pameti na FOI ZAGREB ????

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close