Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Umjesto 88 pomoćnika ministara zaposlit će 97 ravnatelja

Naslovnica Forum Komentari članaka Umjesto 88 pomoćnika ministara zaposlit će 97 ravnatelja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hahaha, “reforme” 😀 😀

dobro, zaposliti će, to nam je jasno, a što će raditi

A isto sto i radi velika većina drzavnih sluzbenika. Cast izuzecima

[/quote]
tu sam ja uveo artikuliranu providenciju tako da se dobije nadzor nad efikasnošču službenika (političara)

to mi je nekako ovako ispalo:
providencija
….
kako bi to išlo valjda ovi na univerzitetima znaju a možda ima ko pametan i u sboru

[/quote]
tu sam ja uveo artikuliranu providenciju tako da se dobije nadzor nad efikasnošču službenika (političara)
[/quote]

To kad spomenes samo odmah je pobuna od najmanjeg cinovnika pa sve do samoga vrha ….

[/quote]
[/quote]

To kad spomenes samo odmah je pobuna od najmanjeg cinovnika pa sve do samoga vrha ….
[/quote]
tu sam ja da se oni bune ali ja im ne plačam ako nisu efikasni, bila je jedna ministrica prvosuđa, Vesna, da bi sve odradila pa ako trba i noču ali nestala je … Sanader je počeo kupiti plastiku pa i on nestade .. a sabornik iz Siska je pokušao uvest nacionalnu/(radnu ne radničko) penziju ali i on nestade … a štaš … države sam raspustio pa ču sad vidjeti šta i kako u municipijima ..

New Report

Close