U tvornicama koje smo preuzeli od Agrokora zaposlit ćemo još ljudi

Naslovnica Forum Komentari članaka U tvornicama koje smo preuzeli od Agrokora zaposlit ćemo još ljudi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dobar posao…al za Todorica. 45mil eura je bolesna cifra za firmu koja ne proizvodi ni sirupe kojih se u krizi prodaje najviše. Mora se priznat da je Todorić za ostale poduzetnike iz segmenta hrane i pića druga dimanzija. Pregazio je i preveslao i Podravku i Gavrilović i brojne manje poduzetnike….

za fizički objekt moderne punionice to nije prevelika cijena.

Fructal je kupila srpska firma Nektar za 48mil eura…a Fructal ima kompletan asortiman uključujući sirupe,lider je u Sloveniji i poznat u čitavoj regiji. Juicy nema sirupe i poznat je samo u RH i hrvatskim područjima u BiH. Kako onda nije preplaćen? Preplatili su oni njega za 20 mil eura…Todorić zna posao.

ja ne znam kakva kriza bi se to trebala dogodit da kupim sirup umjesto soka, a ni sokove ne kupujem inače.

Kupuju se sirupi itekako..pa gdje bi ljudi stigli kad bi kupovali samo te sokove koji su u odnosu na sirupe skupi. Neki sokovi su već i propali…Podravkin Lero je ugašen. Nisu sokovi jednostavan biznis. Ova kupnja je hazarderstvo jer taj novac oni nemaju..to je kredit a dućani Stanić grupe tj diskonti su blago rečeno katastrofa…kao da se vratis u 1970 sa nekim noname mesnim proizvodima priglupih imena tipa Buco


ja ne znam kakva kriza bi se to trebala dogodit da kupim sirup umjesto soka, a ni sokove ne kupujem inače.

vjerojatno misle da fructal sam radi sirupe za svoje sokove, dok ih jamnica uvozi iz nizozemske.

...povijest se ponavlja...

Već je i laicima koji ne prate poslovne vijesti vidljivo da je Todorić sve jači,veći i moćniji a konkurenti iz biznisa što se kaže ‘lagano pred našim očima nestaju”..Podravka,Danica,Gavrilović,Puris,Diona,IM Ivanec,Studena,Lero….to je nažalost realnost. Todorić ih je pregazio a do pred 10god iz Podravke su se junacili “mi ćemo kupiti njega!”, Gavrilović se inatio da mu on ni ne treba a sad prodaju njegovo meso u svojim dućanima itd. Jedino je Vindija ostala jaka jer se on tim segmentom bijelog mesa ne bavi.


ja ne znam kakva kriza bi se to trebala dogodit da kupim sirup umjesto soka, a ni sokove ne kupujem inače.

a maraskin sirup? na tome sam odrastao. sad sokove slabo pijem ali neki dan kupio jedan da se malo podsjetim na djetinjstvo.

who dares, wins

ako juicy vrijedi 45 milijuna eura koliko onda vrijedi maraska,barem 100 milja po asortimanu i brendu.juicy bez konzuma je nula kao i to sokovi koji se kupuju samo jer su na akcijama u konzumu za 5 kuna.

ovaj deal je ustvari kupovanje police u konzumatoru jer stanić ima veliki portfelj u distribuciji ali ne znam kako če to odraditi jer im se dobar dio proizvoda preklapa sa ledom i pikom a i preuzeli su algida sladolede od podravke pa će i time konkurirati ledu.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close