Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

U Horvatinčićevim Hoto vilama još prazno 25 posto stanova (objavljeno 13.09.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka U Horvatinčićevim Hoto vilama još prazno 25 posto stanova (objavljeno 13.09.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

e moj Tomo, ja sam te jednom izvadio iz bankrota, a ti ponovo u njega srljaš…[smiley1]

Postovanje.
Ja i moja obitelj, kada smo u Hrvatskoj, zivimo u Svetoj Nedelji, imamo kucu nedaleko od tog naselja. Gdje to ima na zapadu da je citavo naselje ogradjeno sa zicom i da ima portu. Mozda u Americi, u bivsoj Istocnoj Njemackoj su to bile Ruske vojarne koje su bas tako izgledale, sve je bilo unutra, vrtici, skole, poste, banke itd.Ne cudi me da nema puno ljudikoji su zainteresirani da zive u getu. Naselje je inace lijepo, ljepotu mu daju, po meni, bas te livade okolo, ali mislim da se uopce ne uklapa u Svetu Nedelju, koja je preslika Svicarskih malih mjesta u kojima je ugodno zivjeti. Zelim ipak gospodinu Horvatincicu da to naselje uspije u potpunosti prodati i da vise ne gradi u Svetoj Nedelji nikakva naselja.
Sveta Nedelja je najljepse naselje i takvo treba ostati, nadam se da ce to shvatiti i sadasnji a i buduci opcinski celnici Svete Nedelje.
Pozdrav iz Svicarske
Ante Corluka

Lijepo naselje, lijepo i košta. Pretjerali su sa onom nekom pričuvom. To kad se izračuna na razdoblje od 30 godina (koliko netko uzima kredit) još 6 godina ode na tu pričuvu?? Skupo i lijepo! Inaće je to Jugoslavija sa svojim urbansitičkim planovima davala gratis!

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

E Ante,

Malo juznije od tebe u Milanu imas bas takva naselja sa vrlo visokim ako ne i najvisim cijenama po metru kvadratnom. San Felice i Milano 2 su npr dva takva naselja, ogradjena sa portom i condominio (odrzavanje naselja) se placa podosta. Isto tako sve se vise rade zajednicka kucanstva ogradjena zajednickom ogradom, jednim ulazom i obaveznim podzemnim garazama.

Pozdrav iz Italije

New Report

Close