Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Tržište nekretnina zbog velikog interesa u Lici lani raslo 30 posto (objavljeno 11.01.2008.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Tržište nekretnina zbog velikog interesa u Lici lani raslo 30 posto (objavljeno 11.01.2008.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Članak je O.K., ali bi bilo poželjno ispraviti grešku u tekstu: nije Lovrinac, nego Lovinac.

KOJI MARKETING…..

Baš ne znam što bih sa 60 000 eura..pa ću uložiti u Liku, da se nađe.. da mogu popit kavu kad idem u zagreb ili …da mogu onako skoknuti na par sati s ljubavnicom … da se ne moram gnjaviti s hotelima…

slabo ide prodaja pa se treba malo pumpat [lol] .. ja pratim cijene jedno godinu dana i većina stoji neprodana.. ono što se prodaje jest poljoprivredno po 0,2-0,3 eura po kvadratu i gradjevinska po ca 5 eura po kvadratu.. po 10 već jako teško..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Zvizdane moj lipi … da si ti ljubitelj ribičije i lova, čistog zraka i planinarenja… izdvojio bi neku lovu za kuću u Lici a pogotovo uz rijeku, kave imaš di oćeš, a da je Zagreb toliko lijep … pa već nekoliko dana u Zagrebu je magla i uskoro će biti i ekološka katastrofa sa disanjem i nečistim zrakom…. zvizdane moj… ljubavnicu možeš imat di oćeš, a i u Zagrebu nemoraš koristiti hotel nego možeš to obavit i na Jarunu….
Cmok , od mene, ….!!!

… nebi se složio “super24” s Vašim komentarom, traži se mnogo a ponuda je mala, prodaja je puno veće nego potražnja, pogotovo uz rijeke, jezera, potoke…..
[smiley] smatram da ste slabo upoznati sa situacijom na području Like, a da bi se uvjerili pogledajte statistiku Porezne uprave o predanim kupoprodajnim ugovorima i sve će Vam biti jasno….[proud]

New Report

Close