Trojica ‘odmetnutih’ mostovaca osnovali nezavisni saborski klub

Naslovnica Forum Komentari članaka Trojica ‘odmetnutih’ mostovaca osnovali nezavisni saborski klub

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sačuvaj me Boze koje je to orgijanje na nas račun…

Tog Bosanca i kvazi stručnjaka bi trebalo poslati natrag u Guču goru odakle je rodom da tamo predaje svoje monetarne umotvorine!

Na stranu i Petrov i njegova ambivalentnost, al ovaj predaje na EFZG i svako malo pusta u javnost socijal-patološke konstrukcije bez ikakvog pokrića i vjerodostojnosti. Trebali su jos i Velibora karlovačkog od batata pozvat u klub.

je netko zna kakvo lipilo koriste ova trojica kad im se fotelja ovako dobro drži za dupe treba mi doma za počice

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

@fahrudin
zašto je bitno navesti da je Bosanac?


@fahrudin
zašto je bitno navesti da je Bosanac?

Zato sto je dobio neponovljivu priliku da sjedi u vrhu zakonodavne vlasti, kao drzavljanin susjedne drzave i to u situaciji kad mnogi gradjani ove drzave jednako obrazovani nemaju priliku da dobiju bilo kakav posao. Njega njegovo mjesto na Ekonomskom fakultetu ceka kad se zavrsi ova travestija. I saborska mirovina. Dok nas cekaju krv, suze i znoj. On je ispodprosjecan stucnjak u svome poslu i ne zasluzuje mjesto cak ni na fakultetu, a kamoli u saboru jer tamo i nije direktno izabran, nego s liste onih od kojih se sad odmetnuo da sacuva privilegije. Nek ide nazad u Travnik pa neka se tamo igra s foteljama i prica gluposti koje inace prica.

Ne smijemo uvoziti radnike, al za foteljease nema ogranicenja? To sto on radi i prica je fundamentalno nepostivanje drzave i nas gradjana od kojih je navodno izabran. Nazalost, nije on izuzetak. Prije pravilo.

New Report

Close