Trgovci više ne mogu prodati robu ako ju ne nude ‘na rate’

Naslovnica Forum Komentari članaka Trgovci više ne mogu prodati robu ako ju ne nude ‘na rate’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Everyday low prices – no do danas on se nije značajnije proširio na Hrvatsku”

navodno je. evo gledam kataloge[/url] Diona ima Iz dana u dan akcije gdje nudi jedan artikl sniženo svaki dan (valjda je marktingaš čitao malo Wall mart strategiju). onda mercator cijene za mene. pa konzum akcije pa lesnina sa 100 kataloga mjesečno.

problem je što nitko nema viziju nego svi pucaju isto:) pa tako imate ćevape ili svinjski vrat za 29,99, 29,90 ili 28,99 kuna u tri glavna trgovca.

Placanje na rate je obicno najskuplje placanje. Netko mora financirati taj kredit. Cijene u prodavnicama koje nude placanje na rate su obicno puno vise nego u prodavnicama gdje se ne prodaje na rate. Trgovac koji ima dobre cijene i dobru ponudu jednostavno nemora prodavati na rate.

Ljudi koji su u financijskim teskocama kupuju sve na rate i placaju 30-50% vise. Tako se samo jos dublje zakopavaju u rupu u koju su upali.

Ne cudi da je u Merkatoru vise od 50% placanja obrocno jer se radi o nekonkurentnim cijenama i promasenom poslovnom modelu koji je prosle godine napravio 340 milijuna kuna gubitaka.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close