Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

TPNG (Tankerska Next Generation d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TPNG (Tankerska Next Generation d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

4.8 pardon

dobro izvješće zapravo. bcti ispod 500 a oni u pristojnom plusu. ugodno iznenadenje

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

zvonar, 29.07.2021. u 16:56

4,4 milje dobiti u ovim uvjetima. Izvrsno za tpng 😉

zašto onda piše da je sveobuhavtna dobit /gubitak razdoblja

-10.180.352

Izvjestaj je bomba. Ja sam ovo ocekivao i u Q1 pa me docekao -9 m. Svaka cast upravi, a razlika mi nije jasna jer je BCTI Q1 cak i bolji nego Q2. Koliko ce tek zaradivati sad kad vozarine krenu na gore? Pozitivno iznenaden.

Evo i kruh poskupio danas u pekari. Sutra upucavam sve novce u tpng. To mi je jedina dionica.

Indexi vani snažno rastu, virus ide u povijest.

lojtra, 01.08.2021. u 11:51

Evo i kruh poskupio danas u pekari. Sutra upucavam sve novce u tpng. To mi je jedina dionica.

obzirom na današnji promet od 0 kuna bit će da ti je taj kruh jučer bio strašno skup pa ti je ostalo u novčaniku manje od 44 kn koliko košta jedna dionica 😁

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Evo ga MR spot preko 7k. Idemo jako

Polako decki…ide to orema 30.000 doloresa..a Tpng do ljeta 2022.g. na 110kn.

Fond ima samo 2.35 milje za prodati. Kad to ode, a vozarine vec pocimaju snaznije rastu….ode Tpng skala up up visoko. Nema ovdje vise popusta prije 50kn…mala kolicina je u igri…top10 na 90% sto me navodi da kupujem jos Tpng a ne Hpb gdje je ostalo 45 milja ili nikako Atpl gdje ima 70milja na prodaji.

Tpng ocekujem jaci skok kroz narednih 15 dana. Prema 60kn uz malo borbe i milijunski promet iznedju 50 i 54kn i preuzimanje fondovskih dionica. A potom mrljavljenje oko 60kn neko vrijeme prije novog skoka dionice.

neojunior, 02.08.2021. u 21:51

Fond ima samo 2.35 milje za prodati.

a to je kao malo?

p.s. ovo sada su već razine kada obično pokreću prodaju pa da vidimo hoće li prije po bidu udariti oni ili neki forumaš 😉

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close