Bullish For Tankers:
BUY: $DHT $EURN $FRO $TK $TNK $ASC $STNG $TOPS $NAT $TNP
Talk of tankers hitting a cyclical inflection point increase https://t.co/exgHwk0yJT via @splash_247
"..tankers having hit rock bottom with the best time to pile into the sector being right now."— Henry Himmler (@HenryHimmler1) July 29, 2021
dobro izvješće zapravo. bcti ispod 500 a oni u pristojnom plusu. ugodno iznenadenje
4,4 milje dobiti u ovim uvjetima. Izvrsno za tpng 😉
zašto onda piše da je sveobuhavtna dobit /gubitak razdoblja
| -10.180.352 |
Izvjestaj je bomba. Ja sam ovo ocekivao i u Q1 pa me docekao -9 m. Svaka cast upravi, a razlika mi nije jasna jer je BCTI Q1 cak i bolji nego Q2. Koliko ce tek zaradivati sad kad vozarine krenu na gore? Pozitivno iznenaden.
Evo i kruh poskupio danas u pekari. Sutra upucavam sve novce u tpng. To mi je jedina dionica.
obzirom na današnji promet od 0 kuna bit će da ti je taj kruh jučer bio strašno skup pa ti je ostalo u novčaniku manje od 44 kn koliko košta jedna dionica 😁
Fond ima samo 2.35 milje za prodati. Kad to ode, a vozarine vec pocimaju snaznije rastu….ode Tpng skala up up visoko. Nema ovdje vise popusta prije 50kn…mala kolicina je u igri…top10 na 90% sto me navodi da kupujem jos Tpng a ne Hpb gdje je ostalo 45 milja ili nikako Atpl gdje ima 70milja na prodaji.
Tpng ocekujem jaci skok kroz narednih 15 dana. Prema 60kn uz malo borbe i milijunski promet iznedju 50 i 54kn i preuzimanje fondovskih dionica. A potom mrljavljenje oko 60kn neko vrijeme prije novog skoka dionice.
Fond ima samo 2.35 milje za prodati.
a to je kao malo?
p.s. ovo sada su već razine kada obično pokreću prodaju pa da vidimo hoće li prije po bidu udariti oni ili neki forumaš 😉