$DHT, W.(Inverted) Its about time for shipping! $DHT,$TNK,$STNG,$EUR,#Shipping,#VLCC,#tankers pic.twitter.com/hf4zB9MUpU
— John (@Jhinster1) May 22, 2021
Idemoo
To the moon! #OOTT https://t.co/fuZjDUON0H
— Snoop $DOGE $NFT $NFTART (@BlatchJason) May 22, 2021
Ide boom
Amazinc to see $STNG .. biggest no brianer in today's market .. largest owner of gloval eco product tankers in a ship shortage as world reopens.. duh ..
— Nirvana123 (@Nirvana12319) May 22, 2021
Nedostatak eco product tankera zbog prevelike potraznje usljed otvaranja svijeta. Čovjece moras voliti ove tankere!
imate topik o vozarinama pa te linkove i strane komentare lijepite tamo jer ovo je topik o TPNG i tu treba postati ono što se odnosi na samu TPNG (izvješća, dokapitalizacije, promjene u upravi, sazivanje skupština itd.)..
nije ni čudo da je ovaj forum pred samogašenjem kad se pušta da svatko radi što hoće, umjesto kvalitete zavladala je čista suprotnost
imate topik o vozarinama pa te linkove i strane komentare lijepite tamo jer ovo je topik o TPNG i tu treba postati ono što se odnosi na samu TPNG (izvješća, dokapitalizacije, promjene u upravi, sazivanje skupština itd.)..
nije ni čudo da je ovaj forum pred samogašenjem kad se pušta da svatko radi što hoće, umjesto kvalitete zavladala je čista suprotnost
Hahahsh kakve dokapitalizacije,pa nije ovo DLKV da trebamo pricat o propalim tvrtkama . A moji postovi su uredno odobreni jer su činjenično vezani za dionicu.ako smeta vama netrebate čitati hvala.
Tpng je extra firma i jako podcijenjena. Dobre vijesti vozarine u porastu. vanka tankerasi rasturaju vec supjw vrijeme…nekako predpsjecam da ce uskoro i u nas.
A jos bolje avionski prijevoz sve snazniji. Evo narucio nesto na Ali expressu prije 5 dana i vec stiglo u Zg na carinu.
Pogadjate…u trgovanju sam autima sam pa se narucuju povoljne komponente koje privuku ljude na kupovinu auta.
Nevjerovatno sto sve Kinezi nece napraviti za sredjivanje auta.
https://www.nat.bm/wp-content/uploads/2021/05/Weeklyfreightrates-210528.pdf
Još uvijek je to nisko i ispod razine koja stvara neto dobit.