Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

TPNG (Tankerska Next Generation d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TPNG (Tankerska Next Generation d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BCTI-593 up up

Tankeri za naftu posebno clean MR tankeri i Aframax su preko vikenda dosta osli visoko,sutra vam dam novije predikcije rasta potraznje za tankerima i rast potraznje vozarina . Svakako idemo preko 80 ove godine,usudim se reci jer nema vise mogucnosti koje ce sprijeciti to . Demand je ogroman na trzistima a trzista se tek otvaraju. Boom brodara tek ide a mnogi nisu ni svjesni.

https://oilprice.com/Energy/Crude-Oil/Signs-Of-Strong-Oil-Demand-Recovery-Are-Emerging.html

Glazba za nase usi.

SPOT-13 000…nadamo se nastavku trenda ili bar ostajanju na ovim razinama.

Spot ce i dalje rasti, ne brzo i ne naglo već stabilno i stalno s manjim oscilacijama. Pratimo daljnje dobre vijesti, ocekujem trezorca u 4 mjesecu ,mozda i mirovince .

S obzirom na projekcije mogli bi imate vozarine preko 20k.

A to u slucaju Tpgng znaci dobit 80-90 milja kunica.

Prevedeno cijena barem 90kn.

neojunior, 23.03.2021. u 01:13

S obzirom na projekcije mogli bi imate vozarine preko 20k.

A to u slucaju Tpgng znaci dobit 80-90 milja kunica

Prevedeno cijena barem 90kn.

Slazem se,samo pomalo i doplovit cemo 😉

BCTI-623

Hm koliko ce sad spot biti, preko 15 000, a da.

Ovo je već jako dobro. TPNG će biti jedno vrloooo ugodno iznenađenje ove godine. Čisti reality show

Ja mislim da smo tek na samom početku rasta,tek kad se zalete avioni i drugi brodovi za turizam onda ce rast biti izrazeniji. Ovako plovimo i prvi kvartal u plusu zasigurno. Cijene prijevoza ce ici sve više i doci do projekcija koje sam objavio ima tjedan dana. Sve u svemu TPNG kao i ostali brodari bit ce nositelji obnove ekonomije. Nafta kao pokretač svega.

Ovaj brod sto je blokirao Suez je tocno ono sto nama treba , nek 10-15 dana stvori nestabilnost sa isporukom, 15.4 pa nadalje ce ionako biti velika potraznja. Merkel nije zatvorila Njemacku takoder veliki plus, nafta na 62 dolara, nestabilna ali sve iznad 60 je dobro. Sto se moze dogoditi, ja sam jako optimistican, ali zato i jesam u dionici. Q2 dobar, Q3 odlican, i onda ona dva tromjesjecja koja su uvik odlicna Q4 i Q1 ako ne bude korone, znaci doslovno cila godina da bude top. Osim toga 31.12 se radi vrednovanje brodova, posto bi, sto je ocekivano tad bile dobre vozarine, opet bi imovina skocila, tj. Vratila se na staro. Ja imam nadokupiti jos 500 komada da zaokruzim i tad cu ostaviti da stoji bar do Q2 sljedece godine. A onda odluciti sto dalje.

https://www.bbc.com/news/amp/world-middle-east-56505413?__twitter_impression=true

Ovo ce trajati Barem 7 dana. Mislim da ga ce morati istovarati teret pomalo a to ce potrajati.

New Report

Close