Tko preživi gladnu zimu, u sezoni 2021. mora biti spreman na rat cijenama

Naslovnica Forum Komentari članaka Tko preživi gladnu zimu, u sezoni 2021. mora biti spreman na rat cijenama

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mene zanima plan ako se Hrvatska očisti od korone i onda pozove turiste koji su zaraženi da opet prošire koronu po HR. Koji je plan da se to ne dogodi?

Plan je da svaki turist ide u karantenu na 14 dana dok ne dodje cjepivo

Ako za ovaj virus trenutno ne postoji lijek, istrijebiti (suzbiti) ga se ne moze u roku par mjeseci, realno je da bi Hrvatska trebala imati zatvorene/strogo kontrolirane granice dok god postoji iti jedan aktivan slucaj u susjednim drzavama (sto ukljucuje cijelu EU). Na temelju toga sam koncept turizma kao izvoza pada u vodu. A unutardrzavni turizam, to ne vodi nigdje, nego prelijevanje suplje u prazno. Dakle, ove sezone (a moguce i dalje) je – pisi kuci propalo. Previse se gradilo, previse je svega, svi bi nudili usluzne djelatnosti i sad je panika.

 

P.S. Vezano za turizam – Gari prica gluposti, spasava agencije na racun gradjana jer je – gle cuda – vlasnik jedne (Capelli Tourist iz Losinja). Moratoriji od 180 dana na povrat neostvarenih aranzmana NAKON prestanka izvanrednih mjera da bi prezivile agencije? A na koga se trebaju ti koji su uplatili nesto sto nisu dobili prikopcati da i oni ostvare svoje pravo na prezivljavanje? Fuj!

New Report

Close