Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još 13 dana do ponude…možda gospoda predaju ponudu i prije roka…do onda će biti napeto…

kako god.  morati äe se oglasiti. inace mailovi na thnk, hanfu, novine radzno razne..

Transakcije koje se odvijaju sa THNK mi izgledaju ko da sam sebi netko kupuje/prodaje…

Slijede Utorak ističe rok za ponudu…pa ćemo da vidimo 🙂

Kako izgleda sa dosadašnjim trgovanjem, gospoda će izgubiti svoja prava… Očito se nema para da se da ozbiljna ponuda…

( Ovo je puko nagađanje te nije poziv za kupnju/prodaju dionica)

Izgleda kolege da ćemo još dugo ovdje ostati 🙁

Ha kolega na burzi se stvari promjene u minuti..  ne budite tako sigurni.. pogledajte Opte.. jedna vijest i dionica dole.. druga vijest dionica gore..

snjegoovic, 23.06.2021. u 11:53

Kako izgleda sa dosadašnjim trgovanjem, gospoda će izgubiti svoja prava… Očito se nema para da se da ozbiljna ponuda…

( Ovo je puko nagađanje te nije poziv za kupnju/prodaju dionica)

Izgleda kolege da ćemo još dugo ovdje ostati 🙁

to je bilo jasno od početka…oni su se vjerojatno nadali preuzimanju pa da unovče ovo što su kupili, a ne da oni otkupe od svih ostalih….ja ne bih ovdje mirno spavao….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

@ zorangutan

Ko zna, možda oni prodaju svoj paket netkom ko će imati love…

Nemojmo zaboraviti da je rečeno da se pregovara sa više mogućih partnera…

tako je. .Kanda Australija, Njemacka Kina….  a Kinezima bi ovo bilo savrseno…

Malo nervoze nikome ne skodi na Ask/Bid-u…

3 radna dana još…

tako je.. a nekako je krenulo cini mi se.. 3 dana prije obveze… do  sada je tu i tamo bila koja transakcija.. heh… a najvise transakcija kada je objavljeno da nema stecaja hehe…

a nitko0 nije komentirao kada se ove godine pojavio nalog na kupnji jedan nalog od 500 komada…  po 200 i nesto kn.. dakle netko je htio tehnike za preko 100 000 kn….

što je to krenulo kada danas nije bilo niti jedne transakcije?? ova dionica je mrtva, a kapital unutra zarobljen.

dobro je netko rekao, ova dionica ne nosi miran san i mislim da je bi lako mogla osvanuti neka slična info kao na dalekovodu,  a onda će biti kud koji-mili moji!

New Report

Close