ThinkOrSwim problemi

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija ThinkOrSwim problemi

Pozdrav ljudi. Ima li ovdje netko tko trguje preko thinkorswim-a. Zadnjih nekoliko dana imam problema sa konekcijom prema njima. Problem se manifestira na taj način da ili sporije otvara grafove ili potpunom diskonekcijom odnosno gore po Conection status piše Reconnecting i tako onda 3 -5 minuta. Kada proradi najcešce radi reciom 5-10 min, sve to se događa zadnjih 3 dana. Sve ostalo vezano uz internet mi radi OK. Probao sam se spajati i preko Metroneta i HTa.U Thinkorswim tehničkoj sluzbi mi postavljaju pitanja ko da sam retardiran, ali nakraju su mi rekli da probam traziti od svojeg internet provajdera da promjeni rutu prema njihovom serveru. Meni zvuči kao da seru i da je problem kod njih.
Dakle pitanje, ima li netko zadnja tri dana slicne probleme? [embarass]

http://www.dr.dk/mama/tv/emils-damer/#/32893/12:08

sta ti je to neki njemacki ni ne kuzim.
uglavnom Thinkorswim ukida sve accounte koji su vezani za trece zemlje sa kojima nema ureden porez. Znaci moj acc je u stadiju likvidacije. Ima li ko kakvu preporuku za brokera?

I mene su nogirali. Al nije mi jasno objašnjeno zbog čega. Zar im je to što sam iz HR (i ostalih zemalja koju su nogirali) predstavlja neke dodatne troškove? Koji su toliki da im se ne isplati imati nas za klijente? Hmh! Amerika, zemlja proleterska!

Pridružujem se upitu za preporuku brokera koji (još uvijek) posluju sa HR.
Prioriteti: pouzdanost i niski troškovi.
Većinom trgujem dionicama, ali koji put i opcijama, gledam ih počet i češće trgovat. Tnx!

nema brokera koji posluju sa hrvatskom. imas just2trade i interactive brokers koji traze 10k dollara za otvaranje racuna.


nema brokera koji posluju sa hrvatskom. imas just2trade i interactive brokers koji traze 10k dollara za otvaranje racuna.
ima npr ..http://www.choicetrade.com/

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nice otvaram acc 🙂

New Report

Close