TEP (TEP d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TEP (TEP d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav svima
Kakva su vasa misljenja o ovoj dionici?
Novi sam pa me zanima

kupuj polako na ovim cijena….

Moja nikad prežaljena greška kada je bila 20 kuna.

Mislim da firma ima dobru perspektivu. Trebat će biti strpljiv jer je firma jako rasla zadnju godinu pa su ulagači oprezni.

kad završe halu od 400 m2 koju grade za program R. Sthala i kad s njim potpišu konačni ugovor o zajedničkim ulaganjima, za sada je potpisan samo predugovor, cijena dionice će biti znatno veća….za sada je period akumulacije i veliki ne dopuštaju značajniji porast cijene dionice…ukoliko se želite uvjeriti u to tada skinite svu prodaju do 130 i ubrzo će netko poklopiti kupnju na 115, to smo već vidjeli par puta kod ove dionice….zato polako akumulirajte i ne dižite značajnije cijenu…ja sam akumulirao koliko sam sebi zacrtao i sada čekam…nije teško čekati ni godinu dana, ako se može duplo zaraditi.

Da li se mogu vidjeti neke informacije na web stranici R.Sthala?

Cudno na drugom forum zimzi je nagovarao na kupnju ove dionice na cijenama od 150 kuna prije par mjeseci.
I tu je njegova preporuka bila dobra pogotovo onima koji su kupovali na 150 kuna.

ja ću ipak poslušati danya

Nemam namjeru polemizirati sa *******obrisano od strane moderatora******ni prepucavati se s njim.
Takvi bi odmah uveli cenzuru a za neke i zatvorske kazne. Na ovakim osnovama nastao je i Goli otok iz nekih prošlih vremena.Moji postovi će sami pokazati jesam ili ili nisam bio u pravu. Ja cijenim sve korisnike foruma i želim s njima razmijenjivati iskustva i mišljenja. Cijenim recimo i zimzelena iako se često ne slažem s njim.
Međutim neki članovi ne mogu se naviknuti na pisanje bez cenzure, žele da im se drugi dive jer znaju sve, rade puste analize i stvaraju privatne forume u kojima mogu pisati samo oni kojima im se sviđaju i misle kao oni a naročito su dobri postovi tipa: Odlično si to napisao….!Napominjem da moje razmišljanje nikad nije navlačenje na kupnju neke dionice, nikad nikome neću zamjeriti što se ne slaže sa mnom ili ga vrijeđati bitno je samo da prosječan korisnik foruma dobije čim više informacija i sajeta prilikom kupnje dionica. Naravno odluka je uvijek na njemu. Sama cenzura postova na jednom drugom foruma slična sadržaja upravo je primjer diktature i manipulacije a također i navlačenja na kupnju.

Ja Vas sve pozivam da pišete što više a da će tržište pokazati ko je u pravu a ko nije !

Sve Vas pozdravlja Vaš znalac.

Jako lijepa igra izmedu istih osoba.
Zanimljivo kako se slazes sa zimzijem u dionicama koje zajedno imate.
Prica ide ovako prvo se zimzi javi i onda nahvali 5 do 6 dionica, onda lazni “znalac” takoder nahvali 5 do 6 dionica ali nikako istih kao i zimzi jer bi to bilo ocito, ali vidi vraga ipak se uvijek slazu u 2 do 3 koje jedino i imaju.
Mora se priznati da su ste pravi profesionalci u poznavanju psihologije ulagaca eh da su tu rane devedeste pa da ste otvorili lance srece ili financijski inzenjering ali ni sa ovime vam ne ide lose.
Samo napred.

Dobro znalac1, sta ti vidis losega u TEP-u?

To je firma sa:
dobrim P/B-om (0,52)
dobrim P/S(0,56)
dobrim P/EBITDA (4,21)

Steka im P/E (105), likvidnost nije za staviti milijone unutra i zaboraviti, ali firma definitivno ima nekakav potencijal.

Na 80 je bila bolja, ali i ATPL je bila puno bolja na razinama na kojima si ti kupovao.

A nakon toga si krenuo hvaliti istu, sta je legitimno, i donjelo je ljudima novce.

Sta se tice opreza, navlakusa, i slicnih stvari, otvori topic, pa tamo mozemo ramjenjivati misljenja.

Stvarno nema smisla da se prepucavate na svakoj temi, ako nije vezano direkt uz dionicu.

Ako je, samo navali i reci ako znas nesto lose o TEP-u.


Dobro znalac1, sta ti vidis losega u TEP-u? To je firma sa: dobrim P/B-om (0,52) dobrim P/S(0,56) dobrim P/EBITDA (4,21) Steka im P/E (105), likvidnost nije za staviti milijone unutra i zaboraviti, ali firma definitivno ima nekakav potencijal. Na 80 je bila bolja, ali i ATPL je bila puno bolja na razinama na kojima si ti kupovao. A nakon toga si krenuo hvaliti istu, sta je legitimno, i donjelo je ljudima novce. Sta se tice opreza, navlakusa, i slicnih stvari, otvori topic, pa tamo mozemo ramjenjivati misljenja. Stvarno nema smisla da se prepucavate na svakoj temi, ako nije vezano direkt uz dionicu. Ako je, samo navali i reci ako znas nesto lose o TEP-u.

Lose je to sto je zimzi na drugim forumima nagovarao na kupnju istoga po cijenama od 150 kuna.
Pogledajte pad prihoda koje je kompanija ostvarila u odnosu na prethodnu godinu i kamo to vodi.
To svakako nije nalosiji zimzijev savjet ali da je dobar nije.

New Report

Close