Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

tehnicka analiza usa dionica

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija tehnicka analiza usa dionica

uzeo dgaz
razlog? graf?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

CRUS, satrali ga danas.
Manja firma, može biti dosta volatilno, ali ima odlične brojke, cijena smiješna, mislim da se isplati pratiti na duge staze.
crus..to je jedan balon koji se ispuhuje..koliko pratim ,svako od tih balona koji se ispuse ,jos dugo vremena ostaje na niskim razinama…naravno pritom ne mislim na vozikanje 5-10% ..pusti ga do gapa ,,cca 17

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

…našim mirovincima ne valja jabuka…ahhaaahaa…vidi je pomama za njom
10% odradila…dajte mi svoje pare da vam kupim dionice [emo_namigusa]

…a fakat i naš Buffet bi nam mogao dati da mu vodimo portfelj…zar ne ekipa
neka da bar 2 mil.$ da vidi kako se oplođuje kapital…
[emo_smijeh]

…a fakat i naš Buffet bi nam mogao dati da mu vodimo portfelj…zar ne ekipa
neka da bar 2 mil.$ da vidi kako se oplođuje kapital…
[emo_smijeh]

Jedno pismo trebamo složiti, “Dragi Vorene, znaš mi smo malo razmišljali…. [emo_smijeh]

@Malloy…evo tek sad došao…pogledao tekmu…za market ionako znam
gdje će i dokle će(timing)…manje bitan target
…moramo se malo šaliti na račun Vorena…teško mi je za povjerovati da
nekom nije pravi izazov okušati se sa najboljima u ovom biznisu…
pokušaj makar…pa i to su samo ljudi…ne grizu…ahahahaaa…ajd’ pozz

@inventer
dvosturki top na 4.40, overbought, zadnji bull injection ovaj cetvrtak, onda krece +100 bcf, proizvodnja dalje all time high. meni dosta

@inventer
dvosturki top na 4.40, overbought, zadnji bull injection ovaj cetvrtak, onda krece +100 bcf, proizvodnja dalje all time high. meni dosta
ok..dovoljno..mada sam je jos hold sa tim..

pogledati ACI -ANR ,vrlo dobar potencijal

TZA zna se ..https://site.recognia.com/recognia_news/serve.shtml?page=event&eid=USvup6AAfEBQAbgABAACAAAA_iQg&lang=en

@inverter

CRUS je bio zanimljiv oko 17.90-18.20, sada neka ide gdje hoće. Vezan je za AAPL. Kada krene opet prodaja AAPL ode i CRUS tim smjerom.

ANR objavljuje sutra rezultate, to je uvijek lutrija.

@inventer
ok..dovoljno..mada sam je jos hold sa tim..

pogledati ACI -ANR ,vrlo dobar potencijal

TZA zna se ..https://site.recognia.com/recognia_news/serve.shtml?page=event&eid=USvup6AAfEBQAbgABAACAAAA_iQg&lang=en
[/quote]

slazem se da trenutno grebu po dnu, osim ove dvije zanimljiva mi je i btu kao najveca i najsigurnija, dok god natgas ostane iznad 3.5 to ce imati pozitivan ucinak na coal demand, preliminarna predvidanja su da ce u 2013 power generation povecati potrosnju coal-a u odnosu na 2012 za 50 mil tona, sto ce zasigurno imati lijepi ucinak na financisjki izvjestaj u narednim kvartalima i za aci, anr i btu

…našim mirovincima ne valja jabuka…ahhaaahaa…vidi je pomama za njom
10% odradila…dajte mi svoje pare da vam kupim dionice [emo_namigusa]

…dajmo steno…prži ti meni još malo ahahahaa…sretan vam praznik
nerada…ahhahaaa…još 100% long ahhahaha

@Malloy…jesi li jo XIV(miran) ahhhaa…ostavi se ti shita na vrijeme ahahaa

New Report

Close