Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

tehnicka analiza usa dionica

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija tehnicka analiza usa dionica

sutra trazimo short indexa ..solar sektor danas dobar…FSLR,JKS…TAN etf

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

izasao iz ugaz-a, odmah po objavi podataka. srebro rastura, pojacao pphm, nemam inspiracije, ostat cu po strani par-dana. poz

@malloy

prodao uvxy?

@inv
usao u short ili cekas jos?

Ne. Opet pojačao ono što sam jučer prodao pola.

Čudno je da s takvim rezultatima, S&P u pozitivi i sada UVXY u pozitivi. Ali pažljivo s tim drekom, to je ultra riskantno.
Po mom je on napravio short term bottom, i ide rasti. To mi graf kaže. No, ne želim nikoga navlačiti na ovo, to je za konjske živce.
Imam osjećaj da ide jaka korekcija.

Ne. Opet pojačao ono što sam jučer prodao pola.

Čudno je da s takvim rezultatima, S&P u pozitivi i sada UVXY u pozitivi. Ali pažljivo s tim drekom, to je ultra riskantno.
Po mom je on napravio short term bottom, i ide rasti. To mi graf kaže. No, ne želim nikoga navlačiti na ovo, to je za konjske živce.
Imam osjećaj da ide jaka korekcija.

po meni imamo vec uhodani obrazac ponasanja, prvo goldman pocne drukati , za dan dva cijene dodu na njegov target , gazde izlaze, prvo natgas ,pa zlato, danas cijeli dan na cnbc-u govore da su dionice jeftine, sto bi znacilo dan, dva i korkecija ide.

Negdje sam čitao da Goldman ima za klijente velike mirovinske fondove, npr. norveški. Pa onda njima stalno to radi, krive preporuke. No, opet za zlato im je bila vrhunska preporuka.
Za tržište mi sve izgleda da je onih 1592.64 bio dugoročni vrh, ali to je samo moje viđenje.
Gle, možda su u pravu da su dionice i jeftine s obzirom na količinu novca koji se pumpa u tržište.
Meni je više zabrinjavajuće što se više novca seli u defanzive sektore.
Kada je ono Jackson Hole? [emo_smijesak]

Za UVXY. To je veliki drlog koji ima jako velike dnevne oscilacije, za njega je normalno da ide 10 % gore dolje dnevno. Ne znam koliko je većini s time zahvalno trgovati. Moraš biti jako siguran u analizu i imati stop loss koji je smislen.
Plus HFT i algosi koji rade svoje. Vidio si neki dan na lažnu vijest kako je eksplodirao, u 2 minute i onda opet nazad. Koliko je tu stopova počišćeno [emo_vrtimise]

Možda je bolje trgovati s nečim što ima manju polugu.

Meni je ovdje jako prihvatlji risk/reward omjer i TA je ok trenutno. Ali mislim da je većini bolje biti što dalje od ovoga.

@odličan post kolega
…danas GDP…consumer…bitan dan

+/- uvxy , + jcp -16,00, sad kada je stari lisac unutra ima da se cuda dogadaju, a ne onaj papak ackman sa svojim fiks idejama da ce low bufget retailer raditi po istom principu kao apple

out jcp -16.54, in uvxy 6.62

CRUS, satrali ga danas.
Manja firma, može biti dosta volatilno, ali ima odlične brojke, cijena smiješna, mislim da se isplati pratiti na duge staze.

out jcp -16.54, in uvxy 6.62
nisam short ..jos ovo ide gore..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close