Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Crobex je pao sa 2762 14.10.2008. na 1624 danas, bez i jedne jedine pozitivne korekcije (pardon bila jedna 4.11. za +160).
Koja TA je na to ukazivala? 44 dana slobodnog pada!! Mislim da je ovo primjer o kojem bi se u školi trebalo učiti i to pod rubrikom zanimljivosti. Ili kako funkcionira tržište bez ikakve kontrole.

Ovdje upišite svoj komentar…

Sve o.k. ali šta poslije slijedi??

Ovdje upišite svoj komentar…

Sve o.k. ali šta poslije slijedi??
[/quote]
..nemam pojma!

Koja TA je na to ukazivala?

Moja TA na Ewt-forumu od 11.11.2008.
Post nije pisan zbog ‘samohvale’ vec ukazuje kako TA moze reci o generalnom smjeru trzista.
TA ne moze tocno reci kada ce se dogoditi odbijanci zbog cega dobija neutemeljene kritike.
Kad vam Vlad, Zliprorok ili neki drugi tehnicar kaze kako ce nesto pasti -30% i to padne -20% nakon cega slijedi odbijanac +10% dobija kritike bez obzira sto trziste nakon toga roni na zacrtanih -30%.
I tako iz dana u dan…
Neki nece nikad nauciti…

@krikman

buduci da je zuta II bio jednostavan..a-b-c, mislim da je zuta IV bilo nesto kompliciranije.
vjerojatno flat.
tako da bi po meni kraj zute IV bio di si stavio kraj crvene I.
dakle tamo di je pocetak III, bi mogla biti pocetak I.crvenih.
zbog alternacije.

mozda nisam u pravu.

ali svakako navijam za tvoju opciju.. [thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

..pa neće nama nekakva alternacija određivati kako ćemo označavati valove,šala mala :).možda si u pravu,a možda ipak nismo.

Samo da se nadovezem i oko tih famoznih odbijanaca. kad je Crobi bio na cca 2100 bodova, analiza je rekla da ce pasti na cca 1600 te ce slijediti max odbijanac do 1800 bodova. cca znaci +-50 bodova.
Palo je na 1690 i odbilo se do cca 1730.
Iako greska postoji, za mene je ovo prilicno tocna analiza jer je gledala skoro 3 tjedna unaprijed.

Jel moš ti to Miže nacrtat na njegovom grafu? Pratim te, al fali mi par punktova.

@krikman

hehe..savrseno je nevazno kako cemo ih oznacavati, ali ako je IV flat, ili nesto kompliciranije, onda ti count nije dobar i ovo sto sad proglasavamo 3 od V bi moglo postati 1 od V [yawn]

naravno, ako je IV obicni cik-cak, onda sve ok.
ali treba imati na umu i tu mogucnost.a cini mi se, iako mozda nisam u pravu, da je flat vjerojatniji.

nema veze, vidjet cemo kad se klupko odmota [thumbsup]

Jel moš ti to Miže nacrtat na njegovom grafu? Pratim te, al fali mi par punktova.

ne mogu, nemam cime na ovom compu.[sad]

samo onu zutu IV prebacis udesno, na sledece brdo.
a ono gdje je krikman stavio IV proglasis za A.
shodno tome, sve ostalo pomices udesno [smiley]

opet kazem, lako moguce da nisam u pravu.

Fond menageri koji ovo čitaju mora da pucaju od smijeha. Pa danas na prometu manjem od 16 mil. kn odgurali u blokadu koga su htjeli i to ne sve odjednom da se ne dosađuju ostatak dana već jednu po jednu dionicu. Mora da jedva čekaju targete s ove stranice da se dobro nasmiju i pomjere ih.
Svaka čast znalcima TA ali to je ko da analizirate taktike momčadi i rezultat u namještenoj tekmi [lol] [lol]

Fond menageri koji ovo čitaju mora da pucaju od smijeha. Pa danas na prometu manjem od 16 mil. kn odgurali u blokadu koga su htjeli i to ne sve odjednom da se ne dosađuju ostatak dana već jednu po jednu dionicu. Mora da jedva čekaju targete s ove stranice da se dobro nasmiju i pomjere ih.
Svaka čast znalcima TA ali to je ko da analizirate taktike momčadi i rezultat u namještenoj tekmi [lol] [lol]
A zašto bi ti fond menadžeri kupovali,kad znaju da im nitko nece doc sa strane i jeftino otet,jer i stranci imaju problema u svom dvoristu,zato svaki dan su aktivni ali sa sicom.

New Report

Close