Švaljek i Kusin: Želimo pomoći prosperitetu Zagreba

Naslovnica Forum Komentari članaka Švaljek i Kusin: Želimo pomoći prosperitetu Zagreba

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Politički centar, treći put i/ili prikriveni neoliberalizam pobijedio je u gradu Zagrebu i kako stvari i najave Bandić najavljuju: „ to je tek početak“. Očito se aludira i politički juriš na nacionalnom nivou!
Analitika koja do sada nije izrečena odnosi se na žene i ljude sa te liste. Po mom mišljenju, to su uglavnom „prikriveni neoliberalci“ kao Švaljeg, Kojić i ostali. To su blijede kopije trećeg puta kako smo vidjeli kod daleko poznatijih Blaira, Clintona,Schrodera.
Imaju li oni program? Imaju i to veoma opasan i poguban. Ono što me najviše zabrinjava je politički prokurizam koji se na neki način uvodi. U Hrvatskoj je prokura, za razliku od ostalih nekad, a i sada bila „naziv za ured koji je zastupao državu u njezinim privatnopravnim poslovima. Tužilaštvo, pravobraniteljstvo.“ Što bi bio sadržaj političkog prokurizma a la Bandić mislim da nije teško pretpostaviti??!! Tom „prikrivenom neoliberalizmu“ ekonomski program pisala bi Sandra Švaljeg i Kojić za koji se već može pretpostaviti kako bi izgledao??!! Novo ministarstvo koje bi zasigurno bilo uvedeno, doduše više neoficijelno nego oficijelno je Ministarstvo političke trgovine za kojim odavno postoji imanentna potreba. Toliko da bi pale maske!
Zagrebčanke i zagrebčani, to je vaš izbor!Politički mazohizam odabrao je politički sadizam!

New Report

Close