Stožer za obranu Petrokemije obustavlja aktivnosti: ‘Nema opasnosti od privatizacije’

Naslovnica Forum Komentari članaka Stožer za obranu Petrokemije obustavlja aktivnosti: ‘Nema opasnosti od privatizacije’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

bože sačuvaj, pa kakva smo mi to zemlja bezvlašća… zar nitko ne vidi kako je još jedna perspektivna tvrtka naprosto oteta od strane “stožera”, sindikalaca, radnika. ovo je strašno. nikakvo vlasništvo u ovoj zemlji se ne poštuje, ovakve kriminalce u “stožeru” se tolerira, i čak su u medijima predstavljeni kao bitan faktor koji o nečemu odlučuje. koja smo mi luda zemlja. nama još nije jasno da radnik nije vlasnik, mi još uvijek živimo pod terorom radničke klase, i cijeli sistemi su taoci takvog siledžijskog ponašanja. nevjerojatna količina bahatosti u gornjim rečenicama. zamislite da ti odrpanci u “stožeru” preslušavaju direktore i članove uprave. to je moguće samo u našem divljem sistemu gdje očito nije bitna dionica nego toljaga. zamislite da kupite vlasništvo u tvrtki, a onda vam “stožer” stručno procijeni da niste dovoljno kvalificirani da postavite direktora. totalno ludilo. budale su uvijek vladale i ja se pitam hoće li ikad prevladati progres. koliko demagogije, koliko gluposti, koliko jada. te siledžije su sutra u stanju potegnuti kalašnjikove. užas.

| Sitna riba. |

Dani, da znaš pročitati članak zaključio bi da kandidate za nove članove Uprave nisu preslušavali nikakvi “odrpanci iz stožera” nego članovi NO Petrokemije. A da budale vladaju ovom zemljom već 20-tak godina to je točno, zadnjih 13 mjeseci vjerojatno i najveće.

"Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a još čudnije kako nam često baš to malo nedostaje!"

Da ti citiram iz gornjeg teksta:
“Iz Stožera u priopćenju navode i kako su jučer njihovi predstavnici razgovarali s dvojicom od tri predložena nova člana Uprave Petrokemije…”

Dakle jesu – nelegalni, siledžijski “Stožer” je preslušavao članove Uprave.

| Sitna riba. |

New Report

Close