Što nudi Hrvatska? Ne bih vam znao reći

Naslovnica Forum Komentari članaka Što nudi Hrvatska? Ne bih vam znao reći

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sunce,more i ribu .-)

Pa mogao je reći da ima neka slana bara od Pule do Dubrovnika, kažu da je to more ali stvarno neznam o čem se radi, dođite sami kvragu pa se uvjerite. Stvarno su dosadni ti Kazahstanci. Prvo nam dosađuju ovi šeici iz Katra sad i ovi.[emo_bijesan]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

***koji panj! sramota, ali sva ta žgadija će jednog dana praviti društvo Sanaderu

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

rekao je istinu a istina je istina ma koliko sramotna bila…

iz politićkog aspekta se može nategnuti da je ova izjava “gaf” jer je politićki izbjegao odgovor međutim, svi oni koji su ovo okarakterizirali kao “sramotno” neka se postasve u poziciju poduzetnika i odgovore na to isto pitanje…što to nudi Hrvatska, koje su prednosti poslovanja u Hrvatskoj pred nekim drugim državama???

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA


rekao je istinu a istina je istina ma koliko sramotna bila…

iz politićkog aspekta se može nategnuti da je ova izjava "gaf" jer je politićki izbjegao odgovor međutim, svi oni koji su ovo okarakterizirali kao "sramotno" neka se postasve u poziciju poduzetnika i odgovore na to isto pitanje…što to nudi Hrvatska, koje su prednosti poslovanja u Hrvatskoj pred nekim drugim državama???

Slažem se, ali bar neka laže ili tipa – dođite pa vidite – a se bar okupaju i prenoće u hotelima na moru, bar je svoj trošak odlaska povratio, bilancu smo zadovoljili.

Ja isto mislim da i nema puno.

No, neki dan mi je pala ideja za Liku i Gorski Kotar – Tree houses – mala naselja na drveću – eko-hotelijerstvo meets fantasy.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Pa što je vama, kako nekome može pasti na pamet reći da je dobro i rekao?! On je debelo plaćen za to da pronađe razloge da netko dođe tu i da u krajnjoj liniji stvori razloge za investicije, zajedno sa svojim nesposobnim kompanjonima! I kako mu nije neugodno ići na putovanje u daleku državu, bez da ima pojma zašto tamo ide?! Sramota, sramota, sramota!

On je indirektno i dao odgovor jer je rekao izmedju ostaloga da Hrvatska ima sjajan geopoliticki polozaj pa da uvijek mozemo biti interesantna ruta za krijumcare oruzja.On u biti poziva kazahstanske krijumcare oruzja da preko Hrvatske krijumcare oruzje,a drzava ce valjda uzimat zub kao naknadu da im dlaka s glave nece pofalit. I ove izjave su valjda poruke najviseg drzavnog vrha.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@ domach1984, odlična zamisao, a ako mi dopustiš i jednu malu nadopunicu: te eko kućice na drveću, o kojima govoriš, ja vidim više kao buduće prebivalište crvenih babuna, i to da budu jako visoko, da više ne siđu.

Pa što je onda znao? Kolike su dnevnice?

Srezo bi ga ja iz prve na nivo -34.
Zavidio bi on i trgovkinji u Konzumu kako veliku plaću ima!
Đubre jedno izdajničko…
umjesto da radi i pripremi se za put on ovako…
Smeće ljudsko.
(Digresija – otpad nije smeće)!

Tipični državni službenik! Plaća ide, a ja ležim! Briljantna karijera? Valjda se nikom nije zamjerio u 20 godina (čitaj: nema kralježnice)!? Da je čemu ostao bi u realnom sektoru! [emo_palacd]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Briljantna karijera? Valjda su mu roditelji plemenitog (čitaj: podobni) porijekla. Inače rekao je istinu – jer je bio nepripremljen da smisli lažni odgovor na tako jednostavno pitanje. Nije on jedini – ima ih čitava armija u raznoraznim agencijama i ostalim državnim tvorevinama.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Izdaja

Stoka komunistička! Mrze Hrvatsku toliko da je pokušavaju urušiti čim prije i onda udružiti sa ljubljenom Srbijom.

New Report

Close